Sprężyny - nowe ale zamienniki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sprężyny - nowe ale zamienniki
Witam
Mam pytanie czy ktoś kupował sprężyny do Golfa IV TDI nie orginalne??
zmieniam teraz zawieszenie i nie wiem czy kupic orginalne ale uzywki czy nowe podroby??
PROSZE O OPINIE PILNE
Mam pytanie czy ktoś kupował sprężyny do Golfa IV TDI nie orginalne??
zmieniam teraz zawieszenie i nie wiem czy kupic orginalne ale uzywki czy nowe podroby??
PROSZE O OPINIE PILNE
GOLF 4 TDI 110 KM Silnik ASV.
przykladlem moze byc roznica w orginalnym blotniku a podrobie, to samo tyczy sie lamp,w podrobach czesto wysokosc jest inna,ludzie narzekaja,jedyne warte polecenia to lesjoforsy,sprezyny raczej sie nie wyrabiaja,albo peknie albo dalej bedzie jezdzic,co tam ma sie popsuc,zreszta zadko pekaja,chyba ze ktos worki z cementem nagminnie wozi
oj kolego trochę porównujesz detale ale w inną stronę. Jak robisz zawieszenie to np. tuleje wahacza kupujesz oryginalne w VW czy zamienniki?! I zmieńmy nazewnictwo podróbek na zamienniki.mikan pisze:przykladlem moze byc roznica w orginalnym blotniku a podrobie, to samo tyczy sie lamp,w podrobach czesto wysokosc jest inna,ludzie narzekaja,jedyne warte polecenia to lesjoforsy,sprezyny raczej sie nie wyrabiaja,albo peknie albo dalej bedzie jezdzic,co tam ma sie popsuc,zreszta zadko pekaja,chyba ze ktos worki z cementem nagminnie wozi
Co do głównego tematu, to kolego jak znajdziesz nowe zamienniki w przyzwoitej cenie to nie kupuj używek, bo jak ktoś wcześniej napisał, nie wiesz ile na tym jeszcze pojeździsz.
valerio
napisalem ze radze orginal uzywki,takie moje zdanie,a jak nie to lesjoforsa,to wszytsko,teraz mam kolejny raz uzywke zestaw zawiasu i jezdze,peknie,polamie sie czy amor sie wyleje to nie bede plakal bo 200zl zestaw,co do orginalu chodzilo mi ze w podrobkach wychodza jaja co do wysokosci fury,mam z tym ciup do czynienia takze wiem jak sie klienci skarzrza,nie jest tak z kazdym ale czesto,ze wymieniaja na inne albo ze zwoj za cienku ze sprezyna na niska