Akumulator sie rozładowuje!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
mariusss22
- Nowicjusz

Akumulator sie rozładowuje!!
Witam od ponad pól roku mam problem z akumulatorem. 7 miechów temu rozładował mi sie . Naładowałem go i po tygodniu znowu pad.. i tak to trwało 4 miesiace ze padał co tydzien.. pozniej wytrzymywał 4 dni pozniej 3.. myslałem ze to akumulator.. więc kupiłem nowy.. podłączyłem i luz.. chodził prawie 2 miesiace i sie wyładował wczoraj.. nie mam pojecia co to moze być.. bo to napewno nie wina akumulatora.. co może go rozładowywać.. i jak to sprawdzic.. prosił bym o pomoc. pozdrawiam
-
mariusss22
- Nowicjusz

tak ładowanie jest :/ sprawdzałem juz chyba kilka razy.. dzieki za linka.. troche sie przy tym pobawie.. nie ma wyjsciaMis pisze:sprawdzales jakie masz ladowanie ? i czy w ogole jest ladowanie
Ostatnio zmieniony ndz wrz 09, 2007 15:48 przez mariusss22, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdzenie jaki jest pobór prądu jest dość prosty, wystarczy miernik (amperomierz).Jeśli okaże się, że jest za duży trzeba szukać. Czasem jest to lampka w bagażniku która nie gaśnie. Jak już zmierzysz to daj znać.mariusss22 pisze:co może go rozładowywać.. i jak to sprawdzic.. prosił bym o pomoc. pozdrawiam