Fotka potrzebna skrzynki bezpiecznikow w PB
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tauka
- Forumowy spamer :)

- Kontakt:
Fotka potrzebna skrzynki bezpiecznikow w PB
Witam pilna prośba z mojej strony. Kupiłem dzisiaj Golfa GTI po strzale do SWAPa. Ma silnik 1.8 bodajże PB. W każdym razie nie jest to wtrysk mechaniczny. I tu moja prożba jak byście mogli na mojego maila (tauka@o2.pl) Przesłac mi fotke skrzynki bezpieczników, bo tam parę jest wyciągniętych, i trzeba dojść czego brakuje. Z góry wielkie dzięx.
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 15:08 przez tauka, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie wiem ale zerknij do tego tematu gosciu tu podal caly shemat do III to moze ma do II.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=120808
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=120808
VW Golf II od 1995 do 2006, VW Golf III od 2005 do 2008, Opel Corsa od 2007 do 2010
Mazda 626 2.0 od 2008 do 2010
Mazda 323F od 2010 i nadal ->
Mazda MPV od 2011 i nadal ->
Mazda 626 2.0 od 2008 do 2010
Mazda 323F od 2010 i nadal ->
Mazda MPV od 2011 i nadal ->
w pf-ie to chyba 2 sa potrzebne te przekazniki, jeden do pompy, a 2-gi ktory zalacza prad na kompa i takie tam... chyba:D
poszykaj schematu na www.volkswagen.msk.ru w dziale elektryki
jest tez tam manual haynes czy cos takiego - warto przejrzec i jest opis skrzynki i wiekszosci elektryki
poszykaj schematu na www.volkswagen.msk.ru w dziale elektryki
jest tez tam manual haynes czy cos takiego - warto przejrzec i jest opis skrzynki i wiekszosci elektryki
- Paweł Marek
- V.I.P.

- Paweł Marek
- V.I.P.

Czyli masz skrzynke w swoim nowego typu typu? Jak nie znajdziesz będzie zabawa, ale wszystko ze schematami da sie zrobić. Tylko trzeba dorwać schemat starego i nowego typu i przerabiać wtyczki. Pozycje przekaźników są na schematach, było to na forum, jeśli nie znajdziesz napisz podeślę ci skany ale dopiero jutro wieczorem., faktycznie do silnika sa potrzebne dwa jak kolega wyżej napisał. Albo ściągnij sewisówkę ze schematami emulkiem czy inaczej., jest tego w necie od metra.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.