witam
pokazuje mi na vagu taki blad:
00537 18-00 Kontrola czujnika tlenu
z jakiego powodu pokazuje sie ten blad?
Blad 00537
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.

- Paweł Marek
- V.I.P.

No ale rozumiem że lambda jest normalnie podłączona do sterownika silnika i nie jest emulowana? Trza podpytać jak się emuluje lambde na gazie w AGG, ale jak pisałem wcześniej nie wkurzaj się błedami z VAGA jeśli nie ma objawów złej pracy silnika.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
sonda jest odlaczona od gazu, wypialem od niej kabelki od staga takze nic nie powinno zaklocac jej pracy, blad ktory mi sie pokazuje troche mi przeszkadza bo nie moge zrobic adaptacji przepustnicy kiedy probuje ja zrobic to cyka - ustawia sie ale cykania (ustawiania)nie ma konca a kiedys robila to po okolo 30 sekPaweł Marek pisze:No ale rozumiem że lambda jest normalnie podłączona do sterownika silnika i nie jest emulowana? Trza podpytać jak się emuluje lambde na gazie w AGG, ale jak pisałem wcześniej nie wkurzaj się błedami z VAGA jeśli nie ma objawów złej pracy silnika.