VR6 2.8 bezyna + gaz chyba nie pali na wszystkie cylindry
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
masz numer modułu spisz i daj może załatwie cosikgreg10581 pisze:no to chlopaki - mialem pecha i to nie kable tylko nie wiedziec czemu modul zaplonowy jest pekniety i to od tego dwa cylindry nie pracuja - wczoraj wszystko posprawdzalem, kable sa git.
teraz polowanie na ebayu (nowy modul 800zl, ale juz mam za 360uzywany na ebayu:))
Nisko,szeroko na bogato wiec zjedź mi z drogi szmato
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
muszę mieć numer ale zaraz jeszcze sprawdzejak go wymontuje to zerkne i wrzuce posta! dasz rade jeszcze taniej niz 200 zl? bo juz za tyle mam jednego na ebayu ) ale na allegro rzna na czesciach do VR6 ((( bo najtanszy znalazlem za 500zl... ((
[ Dodano: 04 Wrz 2007 10:36 ]
Kolego chyba będę mógł zalatwić cosik za okolo 320-330 zł nowy BOSCHA
wypas! musz to rozebrac zeby wiedziec dokladnie jaki numer! (bo nie wiem czy da rade jakos spisac ten numer jak auto w calosci?)
a swoj adroge to mam pompe paliwa do VR6 do zbycia - nowiutka nie jezdzona - kupilem przez wypadek 2... na jednej jezdza, a druga w bagazniku sie poniewiera, a malo nie kosztowala... do tego mam na nia gwarancji jeszcze z 3 miechy - ale jak mowie, nigdy nie byla w baku!! ile to moze skoztowac? gdzie sprzedac? allegro?
a swoj adroge to mam pompe paliwa do VR6 do zbycia - nowiutka nie jezdzona - kupilem przez wypadek 2... na jednej jezdza, a druga w bagazniku sie poniewiera, a malo nie kosztowala... do tego mam na nia gwarancji jeszcze z 3 miechy - ale jak mowie, nigdy nie byla w baku!! ile to moze skoztowac? gdzie sprzedac? allegro?
- gtibodek
- szybki i wściekły
- Kontakt:
allegro a jaki masz symbol na pompie paliwa i jakie ciśnieniegreg10581 pisze:a swoj adroge to mam pompe paliwa do VR6 do zbycia - nowiutka nie jezdzona - kupilem przez wypadek 2... na jednej jezdza, a druga w bagazniku sie poniewiera, a malo nie kosztowala... do tego mam na nia gwarancji jeszcze z 3 miechy - ale jak mowie, nigdy nie byla w baku!! ile to moze skoztowac? gdzie sprzedac? allegro?
sprawdze dzis, podam wszelkie info i sie dogadamy. a z tego co wiem to byl tylko jeden rodzaj modulow do VR6 z 1996 roku (golf, passat, corrado) wiec moze bez numeru czesci sie obejdzie. masz jakies foto?
[ Dodano: 04 Wrz 2007 10:56 ]
o takie cos potrzebuje:
http://i6.ebayimg.com/02/i/000/b3/c6/5093_1.JPG
[ Dodano: 06 Wrz 2007 13:11 ]
siema siema, jakies info moze o tym module? mowa o takim jak na fotce?
[ Dodano: 04 Wrz 2007 10:56 ]
o takie cos potrzebuje:
http://i6.ebayimg.com/02/i/000/b3/c6/5093_1.JPG
[ Dodano: 06 Wrz 2007 13:11 ]
siema siema, jakies info moze o tym module? mowa o takim jak na fotce?
Niestety cewka na gazie leci często (rozrywa ją mniej więcej w połowie) i bardzo często leci też moduł zapłonowy. Sposoben na to są świece jednoelektrodowe ze zmniejszoną szczeliną do 0,6 mm (o ile dobrze pamiętam). Kabli NGK nie polecam, bo nowe u mnie nie chciały działać, tylko przebijały, a kable BERU działają wyśmienicie.
świece obecnie mam DENSO, ale na Iskrach też jest OK.
świece obecnie mam DENSO, ale na Iskrach też jest OK.
VR6 + STAG 300