Ile pali Wasz mkII na gazie???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ile pali Wasz mkII na gazie???
witam,
parę dni temu założyłem gaz do mojego golfika...
dzisiaj było pierwsze tankowanie i wyszło 12 l/100km po mieście.
ciekawy jestem jak Wasze golfy palą...
jaka jest różnica trasa/miasto, itp...
pozdrawiam
szymon
parę dni temu założyłem gaz do mojego golfika...
dzisiaj było pierwsze tankowanie i wyszło 12 l/100km po mieście.
ciekawy jestem jak Wasze golfy palą...
jaka jest różnica trasa/miasto, itp...
pozdrawiam
szymon
- Paweł Marek
- V.I.P.
jetta II 1.8 instalka BRC I-ej gen: długa trasa np do chorwacji bez oszczedzania na autostradzie - 8l, tak jak jeżdżę na codzień czyli trasy od kilku do 15 km-10l.
Vento 2,0 instalka Lovato: odpowiednio o litr więcej
Vento 2,0 instalka Lovato: odpowiednio o litr więcej
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- vwmadison
- Użytkownik
- Kontakt:
trasa mieszana czyli ok 90 - 100 km/h z Łodzi do Rawy i ok 120 w porywach do 160 z Rawy do Wawy, tam po centrum, godzinny korek do Janek w drodze powrotnej , Do Rawy 110 i z Rawy do Łodźi ok 90 - Łącznie 300 km SPALIŁ 25 litrów LPG czyli 8.3 LITRA/100
Miasto - 10 l/100km.
Jak dla mnie ok!!!
Jeżdze tylko ja
Jak na wyprawe do Wawy za 40 zł to czemu nie
Miasto - 10 l/100km.
Jak dla mnie ok!!!
Jeżdze tylko ja
Jak na wyprawe do Wawy za 40 zł to czemu nie
[size=150][color=blau][b]powered by VW greenpower[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
[size=167][color=red][b] mój golf - 19 lat w dobrym tonie......[/b][/color][/size]
-
- Użytkownik
- Kontakt:
jak dopiero co założyłeś lpg , to czeka cie dopiero regulacja po tysiącu km, u mnie tak jest tydzień temu załozyłem lpg do 1,3NZi, i w mieście pali mo ok 9 litrów,trasa jescze nie wiem.Instalka Landi renzo II generacji.
Kolesie z gazowni mówili że narazie nie mam co sugerować sie dużym spalaniem, wszystko wyreguluje sie po tysiaku km.
Kolesie z gazowni mówili że narazie nie mam co sugerować sie dużym spalaniem, wszystko wyreguluje sie po tysiaku km.