Kierownica od MK4 lub Passata B5
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Kierownica od MK4 lub Passata B5
Witam mam pytanko czy do Golfa III będzie pasowac kierownica od Golfa IV lub Passata B5
Witam, od Mk4 napewno bedzie pasowała. Powiem na przykładzie,np. MK3 cabrio to połączenie golfa MK3 i Mk4, cały przód jeast identyczny jak w czwórce, natomiast linia boczna i tył to trójka, w środku tapicerki są od trójki, natomiast kierownica taka jak w czwórce. Więc bedzie na bank pasowała, pozdrawiam.
Tez myslałem ze bedzie odstawała, ale klika dni temu widziałem w komisie MK3 cabrio, cała deska rozdzielcza w nim jest taka sama jak w trójce, wszystki plastiki tez, a kierownice miał taką jak czwóreczka, wczesniej juz tez takie cos widziałem więc raczej taki zszedł z fabryki, więc wszystko powinno byc ok.
Automatyczne odbijanie kierunkowskazów znajduje sie w przełączniku pod kierownicą a nie w kierownicyziel pisze:Z tego co wiem mogą być problemy z automatycznym odbijaniem kierunkowskazu, bo kierownica będzie odstawała.
Radze przed kupnem nowej kierownicy przyjrzec sie wieloklinowi na drązku kierowniczym a najlepiej policzyc ilosc ząbków bo moze byc tak ze fajera w mk4 ma inną ilosc ząbków na wieloklinie
to był mk4 cabrioszatanek pisze:Witam, od Mk4 napewno bedzie pasowała. Powiem na przykładzie,np. MK3 cabrio to połączenie golfa MK3 i Mk4, cały przód jeast identyczny jak w czwórce, natomiast linia boczna i tył to trójka, w środku tapicerki są od trójki, natomiast kierownica taka jak w czwórce. Więc bedzie na bank pasowała, pozdrawiam.
To co ze srodek jest taki jak w mk3 a nie pomyslałes ze w mk4 cabrio mogli zmienic drążek kierowniczy na nowego typu (tego z normalnej czwórki)
P.S. Moge sie mylic ale warto to sprawdzic przed kupnem
Ostatnio zmieniony czw sie 23, 2007 12:59 przez abs-asr, łącznie zmieniany 2 razy.