[Mk3] szumi łożysko w tylnim kole
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Mk3] szumi łożysko w tylnim kole
witka. mam pytanko: Mk3 1.8 special(94) r. - wymiana łożyska tył - co sie z tym wiąże? co musze wymienic? i jakie są przypuszczalene koszty?
z gory dzieki
pozdro
z gory dzieki
pozdro
Pawlon159
VOLKSWAGEN - DA WEISS MAN, WAS MAN HAT.
VOLKSWAGEN - DA WEISS MAN, WAS MAN HAT.
-
- Gadatliwa bestia
Wymiana tylnego łożyska jest prosta jak banan, zrobisz sam nic trudnego.
Łożysko kosztuje dobrej firmy jakieś 20- 35 zł , w tym przedziale są. Roboty to jest jakieś 30 minut na stronę, ale jeśli wymieniasz zrób od razu lewą i prawą stronę , bo za chwilę padnie druga strona a po co dwa razy tracic czas. Powodzenia
Łożysko kosztuje dobrej firmy jakieś 20- 35 zł , w tym przedziale są. Roboty to jest jakieś 30 minut na stronę, ale jeśli wymieniasz zrób od razu lewą i prawą stronę , bo za chwilę padnie druga strona a po co dwa razy tracic czas. Powodzenia

- VWjowiec
- ..::Golf Black Club::..
- Kontakt:
1.banan nie jest prostyMariusz D. pisze:Wymiana tylnego łożyska jest prosta jak banan, zrobisz sam nic trudnego.

2.ciekaw jestem co to za łożysko takie tanie i jeszcze dobrej firmy

3.wymiana około 5-10 dla mniej sprytnego

-
- Gadatliwa bestia
Pawlon159 widze ze mieszkach w tychach ja w mikołowie jak nie dasz rady to mozemy sie kiedys umówic u mnie w garażu i pomogę ci to zrobić, ja znam sklep gdzie SKF'y są po 35 zł a to jest chyba dobra cena.
Jeżeli dla niektórych banan nie jest prosty to powiem że ta wymiana jest prosta jak cholera, chyba że ktoś jest totalna łamagą to jedzie z tym do mechanika:) , was za takich nie mam, ale jak czasem się czyta niektórych komentarze to aż głowa człowieka boli, zastanawiam się czasem ile się co niektórzy uczyli samochodem jeżdzić
a co do ceny za łożyska to nie kupuje się części w pierwszym lepszym sklepie tylko trzeba trochę poszukać gdzie jest taniej prawda ????????

Jeżeli dla niektórych banan nie jest prosty to powiem że ta wymiana jest prosta jak cholera, chyba że ktoś jest totalna łamagą to jedzie z tym do mechanika:) , was za takich nie mam, ale jak czasem się czyta niektórych komentarze to aż głowa człowieka boli, zastanawiam się czasem ile się co niektórzy uczyli samochodem jeżdzić

a co do ceny za łożyska to nie kupuje się części w pierwszym lepszym sklepie tylko trzeba trochę poszukać gdzie jest taniej prawda ????????
-
- Gadatliwa bestia
Ad 2VWjowiec pisze:1.banan nie jest prostyMariusz D. pisze:Wymiana tylnego łożyska jest prosta jak banan, zrobisz sam nic trudnego.
Łożysko kosztuje dobrej firmy jakieś 20- 35 zł , w tym przedziale są. Roboty to jest jakieś 30 minut na stronę, ale jeśli wymieniasz zrób od razu lewą i prawą stronę , bo za chwilę padnie druga strona a po co dwa razy tracic czas. Powodzenia![]()
2.ciekaw jestem co to za łożysko takie tanie i jeszcze dobrej firmy![]()
3.wymiana około 5-10 dla mniej sprytnego
Takie są ceny. SKFy są po ok 40-45 za komplet na koło.
dYZIO (nick: borbet)
[color=green][i]A ja jeżdżę na gazie...[/i][/color]
[color=green][i]A ja jeżdżę na gazie...[/i][/color]