AAM a ABS
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bzykss
- Nowicjusz

- Kontakt:
AAM a ABS
witam.to moj pierwszy poscik aczkolwiek duzo czytam na forum bo jest bardzo ciekawym źródłem wiedzy:) i tak odnośnie róznic miedzy silnikami AAM a ABS to wyczytałem na forum ze wystarczy wymienic komputer i wałek rozrzadu i bedzie czuc jakas moc a ostatnio rozmawiałem z kolesiem ktory naprawde zna sie na silnikach i mowił ze to nie prawda że tylko wystarczy wymienic komputer bo to jest wszystko to samo i juz bedzie czuc różnice no i nie wiem gdzie w końcu jest odrobina prawdy wiec napisalem poscik:)czy ktos juz wymieniał tylko sam komputer??takie pytanie mi chodzi po glowie jak to jest w praktyce bo pisać i czytać to mozna wiele ale chodzi mi o praktyke czy wymiana komputera cos pomoże??pozdrawiam:) 
Ostatnio zmieniony wt sie 28, 2007 12:04 przez bzykss, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniel2505
- Użytkownik

- Kontakt:
Sam komputer pewnie moc podniesie, ale ABS ma inny wałek rozrządu i tego juz nie przeskoczysz bez wymiany. POza tym inne sa tłoki (z tym ze nie jestem 100% pewien) NIe ma sensu kombinować bo masz silnik stwożony by jeździć raczej dłuuuuuuugo a nie szybko. Poza tym użyj szukajki bo chyba z 100000000000razy było juz na forum.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=123919/]Mój zielony VARIANT[/url]