Belka tylna z MK2 GTi do MK3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Sylvo23

Belka tylna z MK2 GTi do MK3

Post autor: Sylvo23 » śr cze 01, 2005 15:46

Mam problema chce zmienc chamulce na tarczowe z tyłu , a wiadomo ze mk3 GTi to tylko miały na 5 srub , czy ktos wiec czy z MK2 GTI podejdzie do zwykłego 1,4 MK3 takiego własnie jak mam.

cobra333
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: cobra333 » śr cze 01, 2005 15:58

inne tuleje Jak chcesz to ci sprzedam belkę od mk3 - gumy do wymiany 100% prosta i sprawna tylko niewiem ile stoją sprzedam ci ją jak ni powiedza tutaj na forum koledzy ile moge zawołać - 20% za przynależnośc do VWGOLF.PL

MORE POWER

amorak

Post autor: amorak » sob cze 04, 2005 03:50

cobra333 pisze:inne tuleje Jak chcesz to ci sprzedam belkę od mk3 - gumy do wymiany 100% prosta i sprawna tylko niewiem ile stoją sprzedam ci ją jak ni powiedza tutaj na forum koledzy ile moge zawołać - 20% za przynależnośc do VWGOLF.PL
jesli nie sylvo to chetnie kupie belke tylna bo moja jest "lekko wygieta" tylko czekam na kosztorys i zabieram sie za dlubanie. moze lekko go wzbogace przy okazji..

Awatar użytkownika
TAZ
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: TAZ » sob cze 04, 2005 09:08

Ośka w mk3 jak się nie mylę trzyma się tak jak w mk2 na czterech śrubkach więc nie będziesz miał problemu poprzekładać całe heble z tej belki. Nic nie kombinuj tylko zdejmij bemben i zobacz na ile śrub jest przykręcona ośka. Jak na cztery to masz problem z głowy. Tylko kup linki od ręcznego z mk3 GTi.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”