Rozne rodzaje tarcz - klopot
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Rozne rodzaje tarcz - klopot
Witam,
mam pewnie wiele razy walkowany problem. Ale wole napisac sto czterdziesty drugi raz i sam wiedziec otoz 2.0 gti 93 rok... chce wymienic tarcze z prodzu i z tylu. Otoz juz doslzy mnie sluchy od WAS , ze sa rozne rodzaje do tego modelu..jak sprawdzic jakie ja mam , nie zdejmujac swoich jako wzor bo do sklepu nie dojade
mam pewnie wiele razy walkowany problem. Ale wole napisac sto czterdziesty drugi raz i sam wiedziec otoz 2.0 gti 93 rok... chce wymienic tarcze z prodzu i z tylu. Otoz juz doslzy mnie sluchy od WAS , ze sa rozne rodzaje do tego modelu..jak sprawdzic jakie ja mam , nie zdejmujac swoich jako wzor bo do sklepu nie dojade
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 10:00 przez Outi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Outi, generalnie na zacisku jest napisane np lukas i ten system hamulcowy najprawdopodobniej jest u Ciebie,a wiem to stąd iż załatwiałem cały kmpl hamulców koledze dragonowi,tarcze będziesz miał u siebie 256 mm,ale aby się na 100% upewnić co do jednego i drugiego to ściągnij koło i zmierz tarczę oraz luknij na zaciski
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Paweł Marek
- V.I.P.