Golf II 1.6 D vs. Daewoo Matiz
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- MaSa_Golf
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Golf II 1.6 D vs. Daewoo Matiz
Mam propozycje wyscigu z Matizem takiej fajnej kolezanki, stawką jest tankowanie do pełna
Czy mój golfik (JP 54KM) wygra??
Probował już sie ktos scigac Dieselkiem z Matizem??
Ewentualnie co mogę zmienic zeby poprawic osiagi, slyszalem a podkrecaniu dawki paliwa na pompie jak to zrobic??
Czy mój golfik (JP 54KM) wygra??
Probował już sie ktos scigac Dieselkiem z Matizem??
Ewentualnie co mogę zmienic zeby poprawic osiagi, slyszalem a podkrecaniu dawki paliwa na pompie jak to zrobic??
jako przedstawiciel diesla licze na ciebie, ale szanse niestety masz marne...trza by powyjmować wszystko z auta co nie potrzebne i idealnie trafić w moment zmiany biegów. matizek jest leciutki i dobrze się rozpęda wiem to z doświadczenia ho i pytanie na jakim odcinku ten wyścig...
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
No dieselek sie wolniej wkreca ale jakby dystans byl odpowiednio dlugi to mozna by go bylo predkoscia maksymalna zrobic
Zalezy tez duzo od tego jak wprawiona w takich bojach jest ta kolezanka od Matiza...ale co by nie bylo ja swoim TD matizy przewanie robie bez wiekszego problemu (i bez wysokiego krecenia) wiec szansa zeby zrobic to zwyklym D jest...
Zalezy tez duzo od tego jak wprawiona w takich bojach jest ta kolezanka od Matiza...ale co by nie bylo ja swoim TD matizy przewanie robie bez wiekszego problemu (i bez wysokiego krecenia) wiec szansa zeby zrobic to zwyklym D jest...