Jaka pompa wspomagania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaka pompa wspomagania
Tak jak w temacie.Kończy mi się pompa wspomagania.Jestem zmuszony do oszczędnego zakupu,a więc sprawna używka,ale orginał,czy nowa podróba np ta:z allegro
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 19:34 przez jancik, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [MKIII]Jaka pompa wspomagania
coś drogo ale to nówka z drugiej strony ze szrtou z rozbitka myśle że kupisz w cenie do 150złjancik pisze:Jestem zmuszony do oszczędnego zakupu,a więc sprawna używka,ale orginał,czy nowa podróba np ta:z allegro
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Re: [MKIII]Jaka pompa wspomagania
Tak ,tylko nie wiadomo w jakim stanie,a ta jest nówka tylko alum i potrzebuję opini może ktoś na takiej jeździ i wie coś o jakości takich podróbek.RobertP pisze:coś drogo ale to nówka z drugiej strony ze szrtou z rozbitka myśle że kupisz w cenie do 150złjancik pisze:Jestem zmuszony do oszczędnego zakupu,a więc sprawna używka,ale orginał,czy nowa podróba np ta:z allegro
nie warto uzywek brac ja kupilem taka niby ok bylo pare miechów , cicha i dobra
a teraz znowu hałas i wiem ze musze zmieniać za chwile
na allegro gosc sprzedawal po 250 a teraz juz po 300
wyczuł ze nikt nie ma i podwyższył cwaniak
a ta za 220 ? to chyba pasuje , wyglada na identyczna jak oryginał
a moze ktos zna adres importera jakiegos ( no ale nie intercars ) bo ma byc tanio
a teraz znowu hałas i wiem ze musze zmieniać za chwile
na allegro gosc sprzedawal po 250 a teraz juz po 300
wyczuł ze nikt nie ma i podwyższył cwaniak
a ta za 220 ? to chyba pasuje , wyglada na identyczna jak oryginał
a moze ktos zna adres importera jakiegos ( no ale nie intercars ) bo ma byc tanio
Ostatnio zmieniony śr sie 22, 2007 13:33 przez zoso8894, łącznie zmieniany 1 raz.