[mk2] Podsyfitka , czym podkleić.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk2] Podsyfitka , czym podkleić.
A mianowicie w mojej poodsufitce ,w okolicy prweego tylniego rogu zaczyna odklejać mi sie materiał od podsufitki.Załszcza przy otworzonym szyber dachu robi sie taki duży bombel.
Czy ktos moze wie jak to spowrotem przymocować, nie chce żeby mi sie to zabradzo pozwijało,bo wstretnie to bedzie wyglądać a jest to na znacznej powierzchni.
Czy ktos moze wie jak to spowrotem przymocować, nie chce żeby mi sie to zabradzo pozwijało,bo wstretnie to bedzie wyglądać a jest to na znacznej powierzchni.
Najpierw wejdż w temam "jak dbać o szyberdach" bo to przez niedrożne kanały odpływowe szyberdachu to sie robi Miałem to samo Dopóki ich nie przepchasz to problem sie bedzie powtarzać A teraz klej POLIMERYNOWY żaden inny montazowy czy butapren bo rozpuszczają ten styropianek do którego jest przymocowana tkanina (poza tym kazdy inny klej ktory nie rozpuszcza styropianu Ja kleiłem właśnie POLIMEROWYM czy jakoś w podobie sie nazywa)
klej tam kupisz w kazdym chemicznym za 5 zł Natomiast co do tej "tkaninowej" uszczeliki - u mnie tez jest troche zaglebiona (nie wiem jak bardzo ty masz) i wszystko jest ok (po wyczyszczeniu tych kanałów Zawsze mozna kupic sobie taka uszczeleczke i wymienic i bedzie spokoj Tylko trudno ja dotać - zawsze jest allegro
klej tam kupisz w kazdym chemicznym za 5 zł Natomiast co do tej "tkaninowej" uszczeliki - u mnie tez jest troche zaglebiona (nie wiem jak bardzo ty masz) i wszystko jest ok (po wyczyszczeniu tych kanałów Zawsze mozna kupic sobie taka uszczeleczke i wymienic i bedzie spokoj Tylko trudno ja dotać - zawsze jest allegro