Jak sprawdzić immo w aucie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak sprawdzić immo w aucie?
Witam
Mam takie pytanie moze i banalne, ale do tej pory bylem przekonany iz mam immo w swoim aucie i ze znam zasade jego dzialania, ale teraz juz niemam tej pewnosci. Chcialem sie przekonac jak zachowuje sie immo i postanowilem odpalic auto tym plastikowym kluczykiem(wzornik z przywieszkami i numerami), myslac ze jesli to jest zwykly plastik to nie powinien odpalic lub zgasnac po kilku sekundach. Przekonalem sie ze mozna odpalic moje auto tym kluczykiem i nic sie nie dzieje, nic sie nie wyswietla, auto ni egasnie, prosze mi wytlumaczyc co jest grane, czyzbym mial cos pokombinowane z immo?? Bardzo prosze o jakies cenne wskazowki, bo jesli niemam immo to musze pomyslec o jakims alarmie.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin
Mam takie pytanie moze i banalne, ale do tej pory bylem przekonany iz mam immo w swoim aucie i ze znam zasade jego dzialania, ale teraz juz niemam tej pewnosci. Chcialem sie przekonac jak zachowuje sie immo i postanowilem odpalic auto tym plastikowym kluczykiem(wzornik z przywieszkami i numerami), myslac ze jesli to jest zwykly plastik to nie powinien odpalic lub zgasnac po kilku sekundach. Przekonalem sie ze mozna odpalic moje auto tym kluczykiem i nic sie nie dzieje, nic sie nie wyswietla, auto ni egasnie, prosze mi wytlumaczyc co jest grane, czyzbym mial cos pokombinowane z immo?? Bardzo prosze o jakies cenne wskazowki, bo jesli niemam immo to musze pomyslec o jakims alarmie.
Pozdrawiam serdecznie
Marcin
Gdybym nie mial immo wyswietlala by mi sie kontrolka w zegarach przy odpalaniu??, sprawdzalem tez kluczyk i jest w nim transponder.damcio151 pisze:to może nie masz immo
Ostatnio zmieniony ndz sie 19, 2007 22:30 przez Mortek, łącznie zmieniany 1 raz.
no to masz immoGdybym nie mial immo wyswietlala by mi sie kontrolka w zegarach przy odpalaniu??, sprawdzalem tez kluczyk i jest w nim transponder.
Nie wiem co Ci poradzić ..... gdzieś tam wyczytałem , że coś siedzi w liczniku nie bardzo wiem jak to jest w MKIV , choć dziwi mnie to , że odpala normalnie kluczykiem bez transpondera ... tak nie powinno być