Problem z nawiewem w MkIII - ale inny niż pozostałe
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z nawiewem w MkIII - ale inny niż pozostałe
Dmuchawa działa prawidłowo na wszystkich biegach, słychać i czuć działanie przełącznika wyboru kierunku nawiewu, działa ogrzewanie, ale prawie nie czuję strumienia powietrza na 1 i 2 biegu, na 3 i 4 coś tam dmucha, ale powinno mi urywać głowę, a tu ledwo co włoski zmierzwi. Sprawdziłem filtr przeciwpyłkowy-brudny jak cholera, więc go wyjąłem i sprawdziłem bez filtra-prawie to samo. Na bank coś zatkane - ktoś wie, gdzie szukać przyczyny?
Pzdr
Pzdr
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
mialem Ci wlasnie napisac, zanim doczytalem do konca, ze to filtr przeciwpylkowy bo u mnie bylo to samo ze nie wialo prawie wcale. Ale moze moze cos w przewodach przytkalo
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Nie trzeba odkrecac wycieraczek, ja wymienialem ten filtr jakis tydzien temu. Musisz odkrecic cztery platikowe wkrety z podszybia od strony pasazera( i mnie nie byloz tym klatwo, nie chcialy w ogole wyjsc), na srodku podszybia jest jeszcze lącznik obu czesci podszybia(prawej i lewej) trzeba go przesunąć w lewo i wyciagnąc podszybie od strony pasazera. Podspodem jest prostokątny filtr umieszczomy pionowo w czarnej ramce, ramke odpinamy z zatrzaskow wyciagasz filtr , wymieniasz i skladasz w odwrotnej kolejności.
So run in, grab the money, later on, you and I can flow...