Jak wymienić żarówkę stopu w GOLFIE III kombi ? Nie mogę nic znaleźć na forum :o)
Bardzo proszę o pomoc
MISIA
Jak wymienić żarówkę stopu w Variancie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Jak wymienić żarówkę stopu w Variancie?
Ostatnio zmieniony ndz sie 12, 2007 22:03 przez misia-jedna, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Musisz zdemontowac tapicerkie. Odkrecasz plastikowa listwe progowa, ta co idzie przy klamrze zamka, potem musisz wypiac boczek, przy podlodze pod wykladzina jest przykrecony dwiema srubami, wyzej sa spinki, pociagnij boczek wyskoczy. Masz teraz jako taki dostep do lampy. Odpinasz od niej listwe z zarowkami i podmieniasz spalona.
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Nie wiem po co tyle rozkręcania............ u mnie zdejmujesz boczek z tej strony gdzie potrzebujesz , odpinasz dwa zaczepy od tyłu lampy ( górny i dolny ) i wyciągasz delikatnie na ile przewody pozwolą tył lampy i wymieniasz... i tyleGitner pisze:Musisz zdemontowac tapicerkie. Odkrecasz plastikowa listwe progowa, ta co idzie przy klamrze zamka, potem musisz wypiac boczek, przy podlodze pod wykladzina jest przykrecony dwiema srubami, wyzej sa spinki, pociagnij boczek wyskoczy. Masz teraz jako taki dostep do lampy. Odpinasz od niej listwe z zarowkami i podmieniasz spalona.
Gitner