podłączenie pilota do seryjnego centralnego z alarmem w mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podłączenie pilota do seryjnego centralnego z alarmem w mk3
czy do seryjnego centralnego z alarmem bezproblemu mozna podlaczyc uniwersalnego pilota to centralnego? czy standardowo sie podpina pod biały i brazowy kabelek?
Re: podłączenie pilota do seryjnego centralnego z alarmem w
-=Arek=- pisze:czy do seryjnego centralnego z alarmem bezproblemu mozna podlaczyc uniwersalnego pilota to centralnego? czy standardowo sie podpina pod biały i brazowy kabelek?
czesc taki zestaw kupisz na giełdzie za ok 90 zł i nadaje sie do seryjnego centrala ale wiesz ze za tanie pieniadze psy kosci jedza pozdrawiam,

Wystarczą 2 przekażniki załączające.cobra333 pisze:sterowanie centralnym zamkiem fabrycznym odbywa sie przez pojawienie się plusa na 2 przewodach na zmiane zamykanie otwieranie, musisz kupic sterownik sterujacy wyzwalający plusowe impulsy albo dokupić /dorobić przekaźniki,
dYZIO (nick: borbet)
[color=green][i]A ja jeżdżę na gazie...[/i][/color]
Kiedyś był na forum opis podłączenia sterowania centralem. Poszukaj.-=Arek=- pisze:czyli wystarczy zwykly pilot wyzwalajacy masy + dwa przekazniki zeby wyzwalac plusem i wystarczy? i pod jakie kabelki trzeba sie podpiac, wlasnie pod bialy i brazowy tak jak w wiekszosc centralnych?
dYZIO (nick: borbet)