JAK ROZPOZNAC SILNIK [MK2]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
nie chce przebijac numerow , tylko kumpel ma silnik niby 1,6 ale podejrzewamy ze to moze byc 1,8 i nie wiem jak to sprawdzic co do numerow to sa niewidoczne a z przebijaniem to bym sie nie czail bo to juz nie pierwszy raz :> kurde jak numery niewidoczne to tylko od srodka trzeba porownac budowy.Dziekie za pomoc .taz pisze:Napisze tak. Na początku miałem 1,3. Potem ten sam nr silnika, a pod maską 1,5. Ludzie się przyzwyczaili, ale teraz mam już trzeci 1,8. Nikt nie wie o co chodzi i nic nie widać. Pisz od razu że chcesz przebić silnik. Jak zrobisz to umiejętnie to nikt nic ci nie zrobi. .
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
z tego co sie orientuje to 1,6 jest mniejszy od 1,8 o jakies 2 centymetry na dlugosci. twierdze tak gdyz mam waly korbowe z 1,6 i 1,8 i ten pierwszy jest krotszy, a tak poza tym, to w polsce nie ma przepisu, ktory nakazuje po zmianie np: glowicy na inna modelowo (8v na 16v) zapisac to w dowodzie, wiec nie wymyslajcie ze ma wtrysk, czy gaznik, bo to mozna zmieniac dowolnie jak narazie;)
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.