elektryczne szyby w mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
Komplet siłowników elektrucznych i włączniki do szyb piny do złączki w drzwiach i trochę umiejętności elektrycznych na szrocie wołają ok 80 za siłownik a oryginalne włączniki VW na 2 drzwi ok 150zł co do daje ok 320zł oryginały - mozesz kupić ma Allegro uniwersalne za 280 ale wolałbym juz oryginalne użwyki
MORE POWER
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt:
Mi ostatnio zerwala sie linka w drzwiach kierowcy i stwierdzilem ze zaloze elektryke nie wiem gdzie widzieliscie elektryke w takich cenach. Przejezdzilem warszawe i okolice po szrotach i elektryki tanio sie nie kupi.
Znalazlem za 500zl komplet na 2 drzwi, lacznie z kablami, silownikami, przelacznikami, no i dodatkowo te cale plastiki gdzie sa przelaczniki, tzn to za co zamykamy drzwi.
Orientacyjnie podaje inne ceny:
ASO VW (Polczynska) - 1000zl komplet na 2 drzwi
InterCars - mechaniczny mechanizm podnoszenia - 190zl nowy - jeden
Szrot - mechaniczny mechanizm podnoszenia - 120 - jeden
Tylko jedno pytanie w InterCars powiedzieli mi ze elektryka (silniczki itd) nie beda pasowaly do drzwi w ktorych jest podnoszenie szyb na korbke.
Czy to prawda? Ktos to przerabial??
Znalazlem za 500zl komplet na 2 drzwi, lacznie z kablami, silownikami, przelacznikami, no i dodatkowo te cale plastiki gdzie sa przelaczniki, tzn to za co zamykamy drzwi.
Tylko jedno pytanie w InterCars powiedzieli mi ze elektryka (silniczki itd) nie beda pasowaly do drzwi w ktorych jest podnoszenie szyb na korbke.
hmmm z intercarsu mogę załatwić podnośnik elektryczny za 175 zł....bor0wy pisze:Mi ostatnio zerwala sie linka w drzwiach kierowcy i stwierdzilem ze zaloze elektryke nie wiem gdzie widzieliscie elektryke w takich cenach. Przejezdzilem warszawe i okolice po szrotach i elektryki tanio sie nie kupi.
tak to sam podnośnik bez przełączników, silnika itd.bor0wy pisze:Ale sam podnosnik, bez kabli przelacznikow itd? tak?
A nie wiesz czy bedzie pasowala elektryka w zamian za mechaniczne.
Duzo roboty jest w ogole z taka zmiana ??
nigdy nie słyszałem czegoś takiego by nie pasowały w miejsce mechanicznych. natomiast słyszałem, że wiele osób wstawiało elektryzne i wszystko pasuje. żeby zamontować to musisz znac się trochę na elektryce.
a co myslicie o takim zestawie:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52836873
bedzie to pasowalo do mk3 ? i czy procz tego co oferuja jest cos potrzebne jeszcze ?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52836873
bedzie to pasowalo do mk3 ? i czy procz tego co oferuja jest cos potrzebne jeszcze ?