Miga kontrolka oleju

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Siara
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Miga kontrolka oleju

Post autor: Siara » sob maja 28, 2005 14:15

Witam! Od kiedy zaczeły sie upały przy rozgrzanym silniku co jakiś czas włancza mi sie kontrolka od oleju i toważyszy temu jakiś dziwny dzwiek. Nie wiem co sie dzieje, sprawdzałem stan oleju i wszystko jest OK, dmuchawa też dzeiła jak należy tylko tyle że czsami temperatura silnika jest troche wieksza niz 95 °C tzn. wskozówka wychyla sie na ok 3/4. Moze wiecie co może być nie tak, bo niechce przypadkiem zatrzeć lub przegrzać silnika? Mam GOLFA II. Dzieki!!!

Awatar użytkownika
briano
Kozak
Kozak
Kontakt:

Re: Miga kontrolka oleju

Post autor: briano » sob maja 28, 2005 15:26

Siara pisze:Witam! Od kiedy zaczeły sie upały przy rozgrzanym silniku co jakiś czas włancza mi sie kontrolka od oleju i toważyszy temu jakiś dziwny dzwiek. Nie wiem co sie dzieje, sprawdzałem stan oleju i wszystko jest OK, dmuchawa też dzeiła jak należy tylko tyle że czsami temperatura silnika jest troche wieksza niz 95 °C tzn. wskozówka wychyla sie na ok 3/4. Moze wiecie co może być nie tak, bo niechce przypadkiem zatrzeć lub przegrzać silnika? Mam GOLFA II. Dzieki!!!
Temat ze 2 razy w tyg poruszany wejdź w szukaja i wpisz kontrolka oleju i przebieraj wybieraj , naprawde dużo o tym jest napisane

Awatar użytkownika
MrSalieri
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Re: Miga kontrolka oleju

Post autor: MrSalieri » sob maja 28, 2005 15:47

briano pisze:Temat ze 2 razy w tyg poruszany wejdź w szukaja i wpisz kontrolka oleju i przebieraj wybieraj , naprawde dużo o tym jest napisane
O tym jest juz wszystko napisane.
Opcja szukaj.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”