Miga kontrolka oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Miga kontrolka oleju
Witam! Od kiedy zaczeły sie upały przy rozgrzanym silniku co jakiś czas włancza mi sie kontrolka od oleju i toważyszy temu jakiś dziwny dzwiek. Nie wiem co sie dzieje, sprawdzałem stan oleju i wszystko jest OK, dmuchawa też dzeiła jak należy tylko tyle że czsami temperatura silnika jest troche wieksza niz 95 °C tzn. wskozówka wychyla sie na ok 3/4. Moze wiecie co może być nie tak, bo niechce przypadkiem zatrzeć lub przegrzać silnika? Mam GOLFA II. Dzieki!!!
Re: Miga kontrolka oleju
Temat ze 2 razy w tyg poruszany wejdź w szukaja i wpisz kontrolka oleju i przebieraj wybieraj , naprawde dużo o tym jest napisaneSiara pisze:Witam! Od kiedy zaczeły sie upały przy rozgrzanym silniku co jakiś czas włancza mi sie kontrolka od oleju i toważyszy temu jakiś dziwny dzwiek. Nie wiem co sie dzieje, sprawdzałem stan oleju i wszystko jest OK, dmuchawa też dzeiła jak należy tylko tyle że czsami temperatura silnika jest troche wieksza niz 95 °C tzn. wskozówka wychyla sie na ok 3/4. Moze wiecie co może być nie tak, bo niechce przypadkiem zatrzeć lub przegrzać silnika? Mam GOLFA II. Dzieki!!!
- MrSalieri
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Miga kontrolka oleju
O tym jest juz wszystko napisane.briano pisze:Temat ze 2 razy w tyg poruszany wejdź w szukaja i wpisz kontrolka oleju i przebieraj wybieraj , naprawde dużo o tym jest napisane
Opcja szukaj.