Budowa dolotu

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Budowa dolotu

Post autor: Itor » wt sie 07, 2007 12:43

witam,
koledzy mam takie pytanie, czy zimne powietrze wpadajace do filtra powietrza wpada bezposrednio przez otwor w blotniku, czy do tego otworu w blotniku jest doprowadzane jakims kanalem? u mnie jest tylko sama dziura w blotniku
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Maćkooo
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: Maćkooo » wt sie 07, 2007 14:49

Witam
U mnie w 2jce to gdy włozyłem przewód z filtra w ten otwór to autko sie dusiło. Wydaje mi sie ze potrzeba dokupić tą kratkę dla wlotu powietrza. A czy jest tam jakis otwór obejsciowy - myśle ze nie. W każdym razie opłaca sie pokombonowac gdyz zimne powiatrze ma więcej w seobie tlenu a więc lepszy power dla silnika. Działaj dzialaj bedzie git.

Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D

http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related

Itor
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: Itor » wt sie 07, 2007 14:50

Maćkooo pisze:Witam
U mnie w 2jce to gdy włozyłem przewód z filtra w ten otwór to autko sie dusiło. Wydaje mi sie ze potrzeba dokupić tą kratkę dla wlotu powietrza. A czy jest tam jakis otwór obejsciowy - myśle ze nie. W każdym razie opłaca sie pokombonowac gdyz zimne powiatrze ma więcej w seobie tlenu a więc lepszy power dla silnika. Działaj dzialaj bedzie git.
jak taka kratka wyglada?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”