Jakie amortyzatory kupić i co musze kupic przy wymianie dod.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
Słyszałem, że ostatnio najlepsze do MK2 przód są amortyzatory firmy "MONROE".damcio151 pisze:Maćkooo, niestety , kupuj u forumowicza z linku który podałem , kayaba wytrzymają bardzo długo i się na nich nie zawiedziesz . To jest najlepsza jakość do ceny , nie kupuj tego gó.na z allegro
Cena przystepna a jakość o wiele lepsza niż "KEYABA". Ile w tym prawdy?
Kolega kupił KEYABA i po 3 tygodniach na przeglądzie okazało się, że są gorsze od tych starych które miał wcześniej. Włożył MONROE i jezdzi na nich już kilka lat.
to chyba kupił jakąś podróbkę, a nie kayabamar_tec pisze:Słyszałem, że ostatnio najlepsze do MK2 przód są amortyzatory firmy "MONROE".
Cena przystepna a jakość o wiele lepsza niż "KEYABA". Ile w tym prawdy?
Kolega kupił KEYABA i po 3 tygodniach na przeglądzie okazało się, że są gorsze od tych starych które miał wcześniej. Włożył MONROE i jezdzi na nich już kilka lat.
poczytaj sobie na forum o cuplineGashkas pisze:a co sadzicie o tych ? nadadza sie do zwyklego autka ?
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt:
witam, na początek polecam opcje szukaj bo temat o amorkach jest codziennie zakładany
co do Twojego pytania ja także polecam Kayaby - bardzo dobra jakość i cena przyzwoita
przy wymianie amorków obowiązkowo powinno wymienić się osłony z odbojami kosztują 20-25zł komplet na oś, do tego warto zobaczyć poduszki amorków i przy okazji je tez można wymienić
ceny znajdziesz sobie w moim linku
co do Twojego pytania ja także polecam Kayaby - bardzo dobra jakość i cena przyzwoita
przy wymianie amorków obowiązkowo powinno wymienić się osłony z odbojami kosztują 20-25zł komplet na oś, do tego warto zobaczyć poduszki amorków i przy okazji je tez można wymienić
ceny znajdziesz sobie w moim linku
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zwiro2 , u mnie pytalem w dobrym sklepie to KAYABY kosztuja 150 za sztuke (olej przod). co innego jak ktos ma np znizki ...
a z ta cena to chodzi o rozsadna cene co do jakosci jaka prezentuja
a z ta cena to chodzi o rozsadna cene co do jakosci jaka prezentuja
Ostatnio zmieniony czw sie 02, 2007 17:09 przez Gashkas, łącznie zmieniany 1 raz.
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.