Wielkie dzieki za jakieś sugestie itp :/ Jesli chodzi o mechanike itd. to niestety ja zielony jestem
Pozdrawiam serdecznie.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Ale zaiskrzyło już w pózniejszym czasie.... wcześniej też nie swieciło,bezpiecznik... nie patrzyłem bo wszystko mi swieci oprocz tylnej prawej strony :/ wiec .. Chyba ze sa bezpieczniki na kazda ze stron w MK4? :/struna7 pisze:moze zaiskrzylo Ci raz, i strzelil bezpiecznik
od nich zacznij

Rozumiem tylko przed zaiskrzeniem też mi nie działało swiatło i tylko z tyłu prawe,dziwne bo inne działają dobrze.Będę musiał sprawdzić faktycznie bezpiecznik.Byłem pewien ze jeśli chodzi o swiatła to jest tylko 1Lukasz_mk2 pisze:zazwyczaj jak zepniesz śrubokrętem jakieś dwa styki i się zaiskrzy i po tym incydencie w gnieździe które zaiskrzyło nie świeci żarówka to na 99% jest to bezpiecznik(poprostu m. in. taka rola bezpieczników)

Żarówka byłą spalonaSprawdź najlepiej miernikiem przy włączonych światłach te gniazdo żarówki czy jest tam prąd. Ale wydaje mi sie ze jeżeli zaiskrzyło to prąd jest może po prostu "blaszki" które dotykają żarówki sie lekko wygięły i nie dotykają żarówki. A jeszcze jedno pytanie, jak wyciągasz żarówkę która niw świeci to jest spalona czy tylko nie świeci??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 102 gości