mk2 1,3 skrzynia biegów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
mk2 1,3 skrzynia biegów
mam takie pytanie,siostra od mojej żony chce kupić auto namówiłem ją oczywiście na golfa,znależliśmy 2 1,3 z 91 r za 4800zł,autko jest niczego sobie tylko facio mówi,że skrzynia jest piątka a on ma 4 biegi i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć,czy takie modele były czy chłop coś ze skrzynią kombinował,a jak nie to jak zrobić piąty bieg i czy wogółe się to opłaca.pozdro idzięki za informację.
Re: mk2 1,3 skrzynia biegów
moze zle wrzucasz? ja mialem problem z wbiciem piatki w golfie dieslu 1.6td - tam byly chyba tylko 5'tki, no nie? jedziemy, jazda probna, chce wbic piatke i nic, nie wchodzi. okazalo sie, ze troche zle wbijam - 5'tka byla tak dziwnie ustawiona w porownaniu do "normalnych" skrzyń...jaszczur pisze:mam takie pytanie,siostra od mojej żony chce kupić auto namówiłem ją oczywiście na golfa,znależliśmy 2 1,3 z 91 r za 4800zł,autko jest niczego sobie tylko facio mówi,że skrzynia jest piątka a on ma 4 biegi i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć,czy takie modele były czy chłop coś ze skrzynią kombinował,a jak nie to jak zrobić piąty bieg i czy wogółe się to opłaca.pozdro idzięki za informację.
pokombinuj trochę. ją się wrzuca tak dziwnie, trochę jakby na ukos... przynajmniej tak mi się pamięta... kiedy to było... heh...

popros go o wrzucenie piatki przy tobie... zobacz co zrobi. 1.3 to kosiarka, pewnie już zerżnięta nieźle, więc "uważaj w co się pakujesz"