Witam.
Mam problem z moim golfikiem kombi 1,8 gaznikowy z 94 roku.
Mianowicie chodzi mi głównie o to ze jak chodzi na gazie i przełącze go na benzyne nie odczówa się żadnej różnicy. Na benzynie powinien chodzić lepiej a tu nic i max. prędkość którą osiągnie to okolo 130 km/h i nic wiecej. Jeszcze jedno na benzynie na biegu jałowym jak my depne do konca to odcina mu zaplon przy 3000 tys. obrotów. Brak przyspieszenia.
Coś się dzieje z benzyną i niewiem co więc...
Prosze kogos o rade bo niewiem czy to jest normalne i że tak musi być??
Problem z Gazu na Paliwo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czołem bracie.
Problem z tym golfikiem jest taki że on poprostu nie ma mocy- brak przyspieszenia zarówno na gazie jak i na paliwie, po depnięciu w gaz nie idzie przekroczyć 3 tyś V/min. Elektryka powymieniana, filtry też, gaz pali w normie, silnik pracuje dobrze, nie gaśnie i nie przerywa tyle tylko ze jest mół.
Pozdrawiam.
Problem z tym golfikiem jest taki że on poprostu nie ma mocy- brak przyspieszenia zarówno na gazie jak i na paliwie, po depnięciu w gaz nie idzie przekroczyć 3 tyś V/min. Elektryka powymieniana, filtry też, gaz pali w normie, silnik pracuje dobrze, nie gaśnie i nie przerywa tyle tylko ze jest mół.
Pozdrawiam.