Chwilowy licznik kilometrow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Chwilowy licznik kilometrow
Witam, jak sie zeruje ten licznik. koleszka na VW, ale u niego wyglada to inaczej, wciska sie. U mnie jest przycisk, praktycznie ledwo odstajacy od szkielka. wcisnac sie go nie da, natomiast mozna probowac podciagnac palcami i idzie, ale sie wymyka z palcow.
Powinno dać się wcisnąć. Być może masz ułamany kawałek, może też być przyblokowany przycisk. Raz też miałem taki problem, ale po kilku próbach wszedł.antispam pisze:Witam, jak sie zeruje ten licznik. koleszka na VW, ale u niego wyglada to inaczej, wciska sie. U mnie jest przycisk, praktycznie ledwo odstajacy od szkielka. wcisnac sie go nie da, natomiast mozna probowac podciagnac palcami i idzie, ale sie wymyka z palcow.
tak tez sie stalo, naprawilem zapadke, przy okazji tez i licznik, bo wlecialy tam jakies dziwne elementy czegos, wszystko zlozylem tak jak bylo, tyle, ze mam teraz nowy ciekawy efekt-wskazowka predkosciomierza mi sie wacha na obydwie strony, np jade z predkoscia 110 do 130, lata od 110 do 130, wiec wybieram predkosc po srodku, ale nie wiem, czy jest taka na prawde. Zaznaczam, aby wyjac tamte swinstwa, musialem zdjac tarcze io wskazowke