Centralny.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny.
Vw Golf IV. Szwankuje mi centralny zamek, tzn. zamyka sie i otwiera z pilota od alarmu prawidłowo. Ale przykładowo zamknę drzwi i centralny się sam zamknie. Jadę jakiś czas i nagle się zamyka. Ostatnio podjechałem sobie pod bramę, wysiadam z auta zamykam drzwi i centralny się zamknął, a auto na włączonym silniku z kluczykiem w stacyjce
Żona mnie uratowała przyjeżdżając taksówką z zapasowym kluczykiem. Nie mam pojęcia gdzie tkwi problem. Drzwi L+P i klapa były przeglądane-nigdzie żaden kabel nie jest uszkodzony.
-
greg
- Maćko1979
- Użytkownik

- Kontakt:
Opcja ryglowania nie tak dziala zamki ryglujá sié po przekroczeniu 17 km/h i tylko podczas jazdy, ja bym sprawdzil konsolke elektrycznych szyb gdzie jest równiez przycisk ryglowania zamka moze sie jakies zwarcie zrobilo na tym sterowniku oczywiscie przy zalozeniu ze masz elektryczne szyby. Drugá rzeczá jaká bym sprawdzi to modul komfortu, a najlepiej podlacz auto pod VAG'a i wszystko wyjdzie skoro mówisz ze kable ok.... Pozdrawiam
Diagnoza autek z rodziny VW (również Ford GALAXY) i gniazdem OBD (na razie tylko) również z CAN!!!!! Warszawa i okolice. Po informacje zapraszam na PW.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.
Golfika już nie ma została POLÓWECZKA.