Witam !!!
Mam problem, a mianowicie kupiłem amortyzatory KYB na allegro i okazało sie ze to są same wkłady i teraz pytanie czy da sie sciągnac te talerze ze starych amorków na których opiera sie sprężyna ?? Czy te talerze są przyspawane ?? Czy ewentualnie da sie je dokupić ??
Dziekuję za pomoc...
Amortyzatory - problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
RzEsKi_STG
- Nowicjusz

- Kontakt:
Amortyzatory - problem
Ostatnio zmieniony pn lip 16, 2007 22:57 przez RzEsKi_STG, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
RzEsKi_STG
RzEsKi_STG
-
jaszczur
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
kolego po1 napisałes nie w ty dziale,przesunąłem to po 2 kyaba tak sprzedaje swoje produkty,po 3 te talerzyki czyli oparcia sprężyn można ściągnac poprzez pukanie w nie mlotkiem zejda bez problemu,no chyba,ze sa podgnite to kup nowe koszt 15 zl szt tu masz foto porade http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=55474
-
RzEsKi_STG
- Nowicjusz

- Kontakt:
Dzięki za odpowiedź i sorry za zły dział ale jestem początkującyi tak wyszło... To wtedy kamień spadł mi z serca, bo już myślałem ze zrobiłem niepotrzebny zakup ale skoro da się je sciągnąć to wszystko git... Mam nadzieję że będa ładnie śmigać bo moje oryginalne 11 letnie amory już są do wymiany...
Pozdrawiam
RzEsKi_STG
RzEsKi_STG