chce wywalic katalizator ale...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Pajęczynka
- Nowicjusz
- Kontakt:
chce wywalic katalizator ale...
Co z lambdą?? Czy nie zacznie wariowac i palić jak smok?? Co z nia zrobić...prosze o rady bo kumpel ma zamiar mi to zrobic ale jakos mu nie ufam boje sie że coś popieprzy...
mozna ja wywalić?
mozna ja wywalić?
Ostatnio zmieniony pn lip 16, 2007 12:23 przez Pajęczynka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pajęczynka
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Pajęczynka
- Nowicjusz
- Kontakt:
[/quote] Ale po co chcesz go wywalić? zapchany jest czy co? bo jeśli jest dobry to najgłupszą rzeczą byłoby go wycinać..[/quote]
jego juz prawie nie ma...
[ Dodano: 16 Lip 2007 12:43 ]
i strasznie trzeszczy...wrrrrrrrrr no i słyszałam ze troszke mocy zyska. a sa jakies skutki uboczne jak sie wywali kata??
jego juz prawie nie ma...
[ Dodano: 16 Lip 2007 12:43 ]
i strasznie trzeszczy...wrrrrrrrrr no i słyszałam ze troszke mocy zyska. a sa jakies skutki uboczne jak sie wywali kata??
- adurweb
- Użytkownik
- Kontakt:
To zależy gdzie masz tą sondę, jeśli w kacie to będziesz miała kłopoty, ale jeśli sondę masz w kolektorze to możesz kata wycinać i sondę zostawić.
Jak kata wytniesz to pamiętaj, żeby środek sprzedać na złomie (100-200 zł), a w puszkę po nim wspawać rurkę, będziesz miała atrape kata, co pozwli ci uniknąć kłopotów na przeglądzie, choć to też nie gwrantuje pomyślnego przejścia przez przegląd, zależy na kogo trafisz.
Jak kata wytniesz to pamiętaj, żeby środek sprzedać na złomie (100-200 zł), a w puszkę po nim wspawać rurkę, będziesz miała atrape kata, co pozwli ci uniknąć kłopotów na przeglądzie, choć to też nie gwrantuje pomyślnego przejścia przez przegląd, zależy na kogo trafisz.
- Pajęczynka
- Nowicjusz
- Kontakt:
Przeglądy nie takie straszne jak je maluja To akurat wiem, ale chodzi mi o np. spalanie albo inne niespodziewanki i czy faktycznie dodaje mocy wywalenie katalizatora?
Można kochać tak mocno... można kochac bez granic..:)
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/851e3611f4920d92.html][img]http://images27.fotosik.pl/45/851e3611f4920d92m.jpg[/img][/url]
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/851e3611f4920d92.html][img]http://images27.fotosik.pl/45/851e3611f4920d92m.jpg[/img][/url]
o mocy zapomnijPajęczynka pisze: słyszałam ze troszke mocy zyska. a sa jakies skutki uboczne jak sie wywali kata??
nawet jeśli zyskasz te 2% przyrostu to nie odczujesz tego (wiem ,że zaraz napisze piętnastu chłopa jak to po wycięciu katalizatora auto im lepiej jeździ jak się w coś mocno wierzy to wszystko jest możliwe ) różnica może być widoczna po wycięciu zapchanego katalizatora ,ale jeśli byłby sprawny to auto jeździ tak samo..
skutki uboczne? może być nieco głośniej ,chyba ,że w jego miejsce wstawisz tłumik wstępny , no i bardziej śmierdzi na zewnątrz benzyną (za kierownicą tego nie poczujesz )
- Pajęczynka
- Nowicjusz
- Kontakt:
O ten Mruk głosniejszy w tym wszystkim chodzi cały środkowy tłumik idzie na żyletki więc to że będzie głośniejszy absolutnie mi nie przeszkadza Gorzej, bo sonda jest w katalizatorze i tu może byc ZONK a katalizator mam na bank zapchanyMatador pisze:o mocy zapomnijPajęczynka pisze: słyszałam ze troszke mocy zyska. a sa jakies skutki uboczne jak sie wywali kata??
nawet jeśli zyskasz te 2% przyrostu to nie odczujesz tego (wiem ,że zaraz napisze piętnastu chłopa jak to po wycięciu katalizatora auto im lepiej jeździ jak się w coś mocno wierzy to wszystko jest możliwe ) różnica może być widoczna po wycięciu zapchanego katalizatora ,ale jeśli byłby sprawny to auto jeździ tak samo..
skutki uboczne? może być nieco głośniej ,chyba ,że w jego miejsce wstawisz tłumik wstępny , no i bardziej śmierdzi na zewnątrz benzyną (za kierownicą tego nie poczujesz )