szukałem i nie znalazłem. poszukuję pilnie i licze na pomoc.
kupiłem cały kpl (tak mi sie wydaje) wpomagania kierownicy do mojego golfa II 1.6 który nie jest wyposażony we wspomę. kupiłem z allegro do golfa II komplet : mam pompę, węże, zbirniczek, maglownicę, koło pasowe podwójne i jakieś śruby.
dałem mechanikowi a on mi na to ze do benzyniaka to nie można założyć , ze to od diesla i takie inne pierdoły. to prawda ????????
szukam schematu czarno na białym jak to wszystko skleić do kupy. porad forumowiczów którzy już sa po takim zabiegu. byłbym wdzięczny. pozdrawiam
Potrzebny schemat wspomagania kiery do 1.6 PN z 91 roku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Potrzebny schemat wspomagania kiery do 1.6 PN z 91 roku
Ostatnio zmieniony śr lip 11, 2007 11:21 przez jak_rog, łącznie zmieniany 1 raz.
jak_rog,
MZIEN MECHANIKA gada *#cenzura#*
tez mam silniczek 1.6 i juz mialem w standardzie zalozona wspome....
postaram sie dzis zrobic ci fotki i pokazac jak to u mnie wyglada....
generalnie sama pompa wspomy przychodzi pod pompe wody, musialbys zobaczyc czy masz odpowiednie otwory mocujace i raczej nie powinienes miec problemow z tym....
co do kola pasowego u mnie jest tak ze na jednym pasku mam wal, pompe wody i wspome
a na drugim alternator....
MZIEN MECHANIKA gada *#cenzura#*
tez mam silniczek 1.6 i juz mialem w standardzie zalozona wspome....
postaram sie dzis zrobic ci fotki i pokazac jak to u mnie wyglada....
generalnie sama pompa wspomy przychodzi pod pompe wody, musialbys zobaczyc czy masz odpowiednie otwory mocujace i raczej nie powinienes miec problemow z tym....
co do kola pasowego u mnie jest tak ze na jednym pasku mam wal, pompe wody i wspome
a na drugim alternator....

Służę pomocą z VAG
świetnie ... byłbym bardzo wdzięczny za te fotki ... jak nie na forum to na maila. pozdro i z góry dzieki
jak_rog@op.pl
jak_rog@op.pl