ABF i MFA na komputerze spalanie pokazuje 0.0
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ABF i MFA na komputerze spalanie pokazuje 0.0
jak w temacie wydaje mi sie ze brakuje mi jakiegos podpietego kabla do MFA tylko nie mam zielonego pojecia od czego wszytko inne pokazuje jak powinno tylko nie spalanie jak w temacie spalanie pokazuje 0.0
- znowu ten silnik nie jest tak bardzo ekonomiczny silnik + wiazka ABF blaty z 2E jak by ktos miał pomysł które kable trzeba polutować to bym sie bardzo cieszył
- znowu ten silnik nie jest tak bardzo ekonomiczny silnik + wiazka ABF blaty z 2E jak by ktos miał pomysł które kable trzeba polutować to bym sie bardzo cieszył
Ostatnio zmieniony ndz lip 08, 2007 11:11 przez czacha83, łącznie zmieniany 1 raz.
Według schematu, komputer silnika podpięty jest pod inne piny deski.
W ABF-ie pin 26 deski do 51 w kompie a pin 10 deski z pinem 22 w kompie (silniki ABF po 93 roku miały jeszcze jakieś dodatkowe podłaczenia do deski, do 93 tak jak podałem).
W 2E pin 10 deski idzie do 19 w kompie, a pin 7 deski do 11 w kompie.
Może należałoby połączyć pin 51 kompa z 26 pinem deski?
W ABF-ie pin 26 deski do 51 w kompie a pin 10 deski z pinem 22 w kompie (silniki ABF po 93 roku miały jeszcze jakieś dodatkowe podłaczenia do deski, do 93 tak jak podałem).
W 2E pin 10 deski idzie do 19 w kompie, a pin 7 deski do 11 w kompie.
Może należałoby połączyć pin 51 kompa z 26 pinem deski?
Ostatnio zmieniony ndz lip 08, 2007 19:57 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.