Denerwujący problemik po nocy przy"PN"
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Denerwujący problemik po nocy przy"PN"
Witam wszystkich mam taki mały problemik posiadam PN-ke pod machą
no i mam pytanko wsiadam z ranka do autka i odpalam i zaraz gaśnie odpalam go znów i trzymam gaz nogą na równych obrotach i lekko popuszczam i czuje pod nogą jak pedał gazu sie cofa i tzyma obroty póżniej znów pusza i dalej trzymam nogą żeby nie zgasł później gaz znów za chwile sie cofa i trzyma to wtedy lekko popuszczam noge i trzyma sie musze z 4 minuty odczekać i "normalnie już chodzi" bo jak dam gaz to zgaśnie albo jak rusze odrazu to będzie szarpał i gas dziwne już nie wiem co to jest może krokowiec kto wie o co chodzi bo już nie wiem co robić rok temu byłem u mechanora coś pogrzebał i tak nie było teraz minął rok i od niedawno znóe ten sam problem wreście chciał bym go rozwiązać z pomocą waszą
tylko tak po nocy jest ale w dzień to normalnie żadko sie zdaża żeby w dzień tak było(nie posiadam LPG) samochodzik super sie sprawuje daj BOŻE żeby tak zawsze dobrze działał
Ostatnio zmieniony ndz lip 08, 2007 12:32 przez Szczepan, łącznie zmieniany 1 raz.
A który czujnik ten niebieski czy czarny co są obok siebie czy jeszcze jest jakiś ???a i jak go najlepiej sprawdzić, bo czarny to jest od wskaznika na desce rodzielczej to pewnie niebieski dobrze bo może jeszcze jest jakiś czujnik o którym nie wiem 
Ostatnio zmieniony ndz lip 08, 2007 13:44 przez Szczepan, łącznie zmieniany 2 razy.