MK3 Gleba czym i jak ....???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 Gleba czym i jak ....???
Czesc mam pyatnko czym najlepiej zrobic glebe...
Ucinanie spręzyn czy jakies inne kupić...powiem dlaczego jechałem dzis ze 160 km/h i nagle skrecilem kierownica strasznie sie rozbujał amorki z przodu mam nowe gazowe Bilstainy.
We wczesniejszym MK3 obciałem troszke był trwartszy i swietnie wyglądał ..
czytałem na forum kilka postów i w sumie nie wiem na co sie zdecydowac...
Ucinanie spręzyn czy jakies inne kupić...powiem dlaczego jechałem dzis ze 160 km/h i nagle skrecilem kierownica strasznie sie rozbujał amorki z przodu mam nowe gazowe Bilstainy.
Re: MK3 Gleba czym i jak ....???
Jak chcesz mieć mocno twardo i mocno nisko kup se gwintaarkop pisze:Czesc mam pyatnko czym najlepiej zrobic glebe...
Jak chcesz mieć twrdo i w miare nisko kup Kit springi plus amory
Jak chcesz mieć nisko ale w miare komfortowo kup sprężyny progresywne
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51666707
A co myślicie o tym... wystraczy..I czy moge azlorzyc do tych amortyzatorów standartowych co teraz mam..???
Albo podajcie olinki co gdzie.
Chce miec konfortowo i w miare nisko...
A co myślicie o tym... wystraczy..I czy moge azlorzyc do tych amortyzatorów standartowych co teraz mam..???
Albo podajcie olinki co gdzie.
Chce miec konfortowo i w miare nisko...
Ten koles chyba nawet nie wie co sprzedaje
pisze ze ok. 30 mm .. nie wie jaka to firma i na pewno jeszcze nie wie ile te springi maja przejechane km
A fotka tez tak ze nic na niej nie widac.
Ja mam obnizone -40/-40 sprężynkami KONI i do tego jeszcze dochodza sportowe amorki.. autko sie niezle 3m drogi i jest w miare komfortowo

Ja mam obnizone -40/-40 sprężynkami KONI i do tego jeszcze dochodza sportowe amorki.. autko sie niezle 3m drogi i jest w miare komfortowo
Życie zaczyna się po ... wyżej momentu obrotowego
Jeli to gazówkli to możesz spróbować.. na pewno bedzie zawiecha twardsza niż na seryjnych sprężynacharkop pisze:ale o to chodzi ze z przodu kupiłem wlasnie nowe amorki gazowe BILSTAINA i troche mnie kosztowały zeby je odkładac na półke czy jak kupie tylko spręzyny to moge je załorzyć do tych amorków.
Życie zaczyna się po ... wyżej momentu obrotowego
Re: MK3 Gleba czym i jak ....???
ucinanie sprezyn to najgorsze co moze byc prorponuje kupic jakies sprezyny progresywne -30 lub -40 i bedzie super.arkop pisze:Czesc mam pyatnko czym najlepiej zrobic glebe...