Niebieskie postojowki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Niebieskie postojowki
Ktos z was to ma,albo probowal wsadzic
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=37223842 ????
Da sie je w ogole do Golfa zamontowac?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=37223842 ????
Da sie je w ogole do Golfa zamontowac?
- Goofol
- Ma gadane
- Kontakt:
k2 pisze:co na to policja??Goofol pisze:no ja mam takie!!! wyglada jak na załączonym obrazku!!! montaz banalny!!! ale musisz miec zarówki T4W!!! chyba ze masz lampy podwójne (dzielone)!!! Dostepne tez na allegro za jedyne 1.99zl za sztuke!!! Pozdro
Jeszcze nie mialem przyjemnosci rozmawiac z panami policjantami na temat moich postojówek!!! ale obawiam sie ze kiedys ta rozmowa nastapi i troche bedzie kosztowala!!! a tak powaznie to woze biale i jak co to bede chcial zeby mi pozwolili wymienic!!! bede sie bronil ze nie wiedziałem!!! a te niebieskie to dam im w prezencie!! dalem za nie 2 zl a 100zl na mandat za zaroweczki za 4zl to troche za duzo jak na mnie!!! pozdro narx
ludzie kochani
miejcie ciut pomysłu - wstawcie dwie
jedna na drugiej i pstryk w kabinie
chce to mam niebieskie
Policja chce to ma białe
proponuje na biała na góe przykleić niebieski sztyft i kabelek na dół Przeróbka w instalacji
pozostają dwa kabelki jedynie zabawa z diodami i kierunkiem prądu -w jedna stronę niebieska w drugą biała.
Odrobina inwencji i mogą nawet mrugać na zmianę, z kierunkami w rytm muzyki......
miejcie ciut pomysłu - wstawcie dwie
jedna na drugiej i pstryk w kabinie
chce to mam niebieskie
Policja chce to ma białe
proponuje na biała na góe przykleić niebieski sztyft i kabelek na dół Przeróbka w instalacji
pozostają dwa kabelki jedynie zabawa z diodami i kierunkiem prądu -w jedna stronę niebieska w drugą biała.
Odrobina inwencji i mogą nawet mrugać na zmianę, z kierunkami w rytm muzyki......
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
do mnie sie przyczepili niebiescy ale to chyba dlatego, ze w nocy urwal mi sie kabel + od akumu i pogasly swiatla mijania a same postojowki sie swiecily i bylo je widac jak kur*** mac chcieli dac mandat ale wyblagalismy ze awaria i ze zaraz zmienimy co najlepsze potem stali na wylotce z miasta i patrzeli czy zmienilem
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl