Witam,
Od dwoch tygodni jestem szczesliwym posiadaczem Golfika IV 1.9TDI 110PS. Autko cudonwe itp...
Mam jednak mały problem ...... Nie mam podświetlania głownych zegarów w desce rozdzielczej. (wszystkie lamki , kontrolki na desce działaja typu akumulator,właczony kierunek) brak podświetlenia niebieskiego. Udałem się dziś do elektryka który powiedział mi że padł terminal rozdzielczy , który kosztuje w granicach 2000 PLN. Powiedział rownież ze są osoby które naprawiają takie rzeczy
I tu moje pytanie
Czy macie może namiar na takiego speca od liczników w warszawie badz jej okolicy
i Czy orientujecie sie ile moze kosztowac taka impreza
Pozdrawiam Wszystkich
czekam na Odp
Podświetlanie zegarów - terminal rozdzielczy???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podświetlanie zegarów - terminal rozdzielczy???
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 00:42 przez Roberth, łącznie zmieniany 1 raz.
-
manieczek111
- Użytkownik

-
michal0604
- Użytkownik

Wskazówki świecą?
Wcześniej gdzieś pisałem o moim przypadku. Mam walnięte podświetlenie lewej strony obrotomierza i zegary nie reagują na ściemnianie. Kolega elektronik po obejrzeniu płyty stwierdził, że przeżarte są przelotki przenoszące sygnał z jednej strony płyty na drugą. Może u ciebie jest podobnie, bo 2k za naprawę zegarów to hardcore, lepiej kupić na allegro.
Wcześniej gdzieś pisałem o moim przypadku. Mam walnięte podświetlenie lewej strony obrotomierza i zegary nie reagują na ściemnianie. Kolega elektronik po obejrzeniu płyty stwierdził, że przeżarte są przelotki przenoszące sygnał z jednej strony płyty na drugą. Może u ciebie jest podobnie, bo 2k za naprawę zegarów to hardcore, lepiej kupić na allegro.