Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie chodzi tu o samo slowko car. Slowo jak slowo ale wtracone tak w nasz jezyk naprawde nie wyglada ladnie. Jak by to brzmialo jak bys mowila np " Ide wyprowadzic na spacer swojego DOG" No ale niewazne, ja naprawde nie chcialem sie czepiac tylko wedlug mnie to nie ladni wyglada a tym bardziej brzmi.tucha007 pisze:wszystko ladnie pieknie napisane... ale ja nie widze nic w tym zlego typu "car"- to pierwsze, a po 2-gie to juz po gwarancji a forum chyba jest po to zeby skonsultowac sie z ludzmi ktorzy moze maja podobe problemy jak moj. Czy nie warto najpierw poczytac uwag ludzi ? moze czegos doradza... ja sie poprostu zapytalam co to moze byc. Chyba rzecza normalna jest to ze do serwisu sie udam, tudzież mechanika. Samochod sprowadzony, juz po gwarancji, niestety. Ale czy nie po to jest forum?
Wybacz za ten nietakt, ale to naprawde z rozpędu...KAJOJ pisze:Nie chodzi tu o samo slowko car. Slowo jak slowo ale wtracone tak w nasz jezyk naprawde nie wyglada ladnie. Jak by to brzmialo jak bys mowila np " Ide wyprowadzic na spacer swojego DOG" No ale niewazne, ja naprawde nie chcialem sie czepiac tylko wedlug mnie to nie ladni wyglada a tym bardziej brzmi.tucha007 pisze:wszystko ladnie pieknie napisane... ale ja nie widze nic w tym zlego typu "car"- to pierwsze, a po 2-gie to juz po gwarancji a forum chyba jest po to zeby skonsultowac sie z ludzmi ktorzy moze maja podobe problemy jak moj. Czy nie warto najpierw poczytac uwag ludzi ? moze czegos doradza... ja sie poprostu zapytalam co to moze byc. Chyba rzecza normalna jest to ze do serwisu sie udam, tudzież mechanika. Samochod sprowadzony, juz po gwarancji, niestety. Ale czy nie po to jest forum?
A co do Golfa to jezeli nie maszgwarancji no to pewno musisz sie liczyc z kosztamiA forum faktycznie jest do tego zeby pomagac ale ja od razu napisalem ze az tak bardzo sie nie orientuje ale pozwolilwem sobie napisac swoje zdanie.
KAJOJ pisze:mlodsza ode mnie to zeczywiscie mloda kobietka z ciebiei juz takim nie malym samochodizkiem jezdzisz, tylko pozazdroscic, a skad wogole jestes bo nie uzupelnilas swojego profilu?? i jeszcze sie samochodami interesujesz->>> moj ideal
![]()
![]()
Powodzenia przy naprawie
KAJOJ - jak zachce ci sie kogos pouczac, najpierw sam zacznij swiecic przykladem bo "Sorry" to tez jest chyba nie funkcjonuje w polskim jezyku.KAJOJ pisze:Witaj
ja tez sie interesuje samochodami ale tez nie do tego stopnia zeby wiedziec o co jak pomoc ale mam dwie rady
1. moze troche zlosliwa ale juz mnie powoli zaczyna denerwowac jak ludzi pisza w nie swoim jezyku pojedyncze slowka typu "interesuje sie samochodami ale nie az w tym stopniu zeby dojsc do tego co sie dzieje z moim car". Sorry ale musialem to napisac bo juz nie moge z tym wytrzymac, mamy naprawdy ładny jezyk, wystarczylo napisac samochodem, autem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 105 gości