Sprzęgło czy linka?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Sprzęgło czy linka?
Witam
Mam problem tego typu a mianowicie zgrzyta mi wsteczny a ostatnio zauważyłem że ciężko wchodzi mi jedynka.Sprzęgło bierze mi wysoko.Czy może być to wina linki z samoregulatorem?Łapa od sprzęgła cofa jakieś 2-3cm i kedy próbuję wcisnąć ją drugi raz nie da się coś blokuje.......
Mam problem tego typu a mianowicie zgrzyta mi wsteczny a ostatnio zauważyłem że ciężko wchodzi mi jedynka.Sprzęgło bierze mi wysoko.Czy może być to wina linki z samoregulatorem?Łapa od sprzęgła cofa jakieś 2-3cm i kedy próbuję wcisnąć ją drugi raz nie da się coś blokuje.......
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2007 20:35 przez pucek2, łącznie zmieniany 1 raz.
owszem !! odłącz linke przesmaruj ja jezeli nie pompże to????? no cóz niechce być złym prorokiem ale sprzegło sie konczy
Ostatnio zmieniony czw cze 28, 2007 12:47 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
To pewnie to samo co u mnie. Chyba jednak trzeba będzie tą linkę wymienić bo sprzęgło mam na bank ok.LISPLUS pisze:Kurcze no ja mam podobnie :/ Sprzegło bierze mi tylko na samej górze. Połowa kumpli mogole niemoze ruszyć moim golfem. A przy wpinaniu wstecznego jest cudem zeby ładnie i cicho wszedł.