[MK3 3d] rozebranie drzwi(nie otwiera sie szyba)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3 3d] rozebranie drzwi(nie otwiera sie szyba)
Witam,
Ostatnio otwieralem szybe(korbka), no i otworzyla sie 2cm ale juz sie nie zamknela, udalo mi sie recznie podciagnac szybe rekoma, i potem zacisnalem korbka, ale juz sie nie otwiera. Trzeba by to jakos naprawic?
Moze wie ktos co to sie stalol, czy trudno to naprawic i jak rozebrac drzwi zeby dostac sie do srodka (lamerskie pytanie):) ALe nie widzialem zadnych srobek, czy jest to na zatrzaskach?
Dzieki za pomoc
Ostatnio otwieralem szybe(korbka), no i otworzyla sie 2cm ale juz sie nie zamknela, udalo mi sie recznie podciagnac szybe rekoma, i potem zacisnalem korbka, ale juz sie nie otwiera. Trzeba by to jakos naprawic?
Moze wie ktos co to sie stalol, czy trudno to naprawic i jak rozebrac drzwi zeby dostac sie do srodka (lamerskie pytanie):) ALe nie widzialem zadnych srobek, czy jest to na zatrzaskach?
Dzieki za pomoc
Witam. Chyba troche przesadzacie z tymi 3 śrubami i już! Ja to robiłem mmm 3-4 miechy temu i nie mówcie że to pyk pyk i już. Jak nie napiszecie chłopakowi jak trzeba zdjąć głupą klamkę, a jest na to sposób to ja albo złamie albo będzie męczył sie i głowił z tym przynajmniej kilkanaście minut. Ja wcześnie nie rozbierałem i nie wiedziałem że trzeba cofnąć do tyłu plastikową tulejkę i dopier wtedy próbować zdjąć korbę.
No napiszcie chlopakowi dokladnie A ja bym przy okazji popstrykal zdjecia i byloby idealny material do FAQ i nie byloyb wiecej tego tematu
A jeszcze jedna sprawa, gdzie mozna kupic (jaka cena) te spinki co sa miedzy drzwiami a boczkiem drzwi? Nie rozbieralem jeszcze tego, ale widzialem ze z tymi spinkami tez jest problem ze mozna polamac / sa polamane wiec bym wymienil tez, bo cos mi trzeszczy w tych drzwiach na ostrych dolach wiec moze to i to
A jeszcze jedna sprawa, gdzie mozna kupic (jaka cena) te spinki co sa miedzy drzwiami a boczkiem drzwi? Nie rozbieralem jeszcze tego, ale widzialem ze z tymi spinkami tez jest problem ze mozna polamac / sa polamane wiec bym wymienil tez, bo cos mi trzeszczy w tych drzwiach na ostrych dolach wiec moze to i to