Buda z VR6 - wrzucenie TDI, da rade?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
Buda z VR6 - wrzucenie TDI, da rade?
Witam, moja buda powoli kończy swój żywot, ma zniszczone progi i przydało by się ją malnąć a to są koszta, mam pytanie, czy jest sens mój zdrowy Tdi wrzucić do budy z golfa VR6 którą mam okazje kupić, co trzeba przerobić i co może nie pasować, wogóle czy się opłaca taka inwestycja, co zrobić z numerami budy, jak to w miare szybko i bezproblemowo załatwić?? dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw cze 21, 2007 08:54 przez kupszczelisty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Kupujesz bude, przekladasz silnik, rejestrujesz kupiona bude jako TDI i tyle, a swoj zlomujesz..
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
T
Buda jest podstawowym elementem, kupując drugą budę z papierami to od strony prawnej kupujesz nowy samochód.
[ Dodano: 21 Cze 2007 14:49 ]
Co od budy z automatu to inna może być poduszka skrzyni, ale to detal, jak wygląda sprawa ze sprzęgłem nie wiem.
Kupiona buda musi mieć papiery, zmieniasz bebechy, rodzaj silnika w dowodzie i jest ok.greg pisze:Gitner napisał/a:
Kupujesz bude, przekladasz silnik, rejestrujesz kupiona bude jako TDI i tyle
no nie wiem - buda to nie jest część zamienna
Buda jest podstawowym elementem, kupując drugą budę z papierami to od strony prawnej kupujesz nowy samochód.
[ Dodano: 21 Cze 2007 14:49 ]
Co od budy z automatu to inna może być poduszka skrzyni, ale to detal, jak wygląda sprawa ze sprzęgłem nie wiem.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Wlasnie mialem na mysli o co potwierdza jhosef..
Gitner
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To raczej biznesu dobrego nie zrobisz kupując ją chyba żę bardzo tanio. Instalka napewno trochę się różni ale pytanie czy bardzo?kupszczelisty pisze:buda ma papiery tylko nie jest oclona to może lepiej kupić całego jakiegoś gti i do niego mojego tdi wrzucić, martwi mnie instalacja elektryczna z tdi, wogóle czy mi się bdzie to opłacało?
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
mosisz pedaly zmienic zebys mial gdzie ten potencjomert przykrecic, zawieszenie przednie bo ci polosie na zwrotnice nie wejda, przewody paliwowe i chyba bak tez bo co ci z pompy od vra instalacje elektryczna taz trzeba przerabiackupszczelisty pisze:ja mam nawet gaz na potencjometr, ale to mógłbym wyjąć z mojego
radul81
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: