Witam
Mam problemik z tylną wycieraczką, otóż ta tylna wycieraczka nie chodzi ale spryskiwacz tak. Czy wie może ktoś gdzie leży problem?
Pozdrawiam
Tylna wycieraczka nie chodzi a spryskiwacz chodzi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
identyczny problem mialem, najpierw sprawdz przewody na lączeniach dachy z klapą, są w gumowej obwudce, czy się nie poprzerzynaly, chyba ze masz inaczej, drugą sprawą mozesz sprawdzic jakos przekaźnik, albo bezpiecznik, bo tez mogl poleciec, a na końcu manetki, w moim przypadku sie okazało ze manetka nie łączyła. Przeczyscilem i wporzo.
Witam,
wyciągnąłem silniczek i go sprawdziłem przy pomocy boostera - wirniczek chodzi normalnie, tak że myślę, że to będzie sprawa manetki, tylko nie za bardzo wiem jak się do niej dobrać. Czy mógłby mi ktoś podać "przepis" na dojście do niej bez naruszenia poduszki powietrznej żeby mi czasem nie "wybuchła" podczas robótki.
Pozdrawiam
wyciągnąłem silniczek i go sprawdziłem przy pomocy boostera - wirniczek chodzi normalnie, tak że myślę, że to będzie sprawa manetki, tylko nie za bardzo wiem jak się do niej dobrać. Czy mógłby mi ktoś podać "przepis" na dojście do niej bez naruszenia poduszki powietrznej żeby mi czasem nie "wybuchła" podczas robótki.
Pozdrawiam
-
- Ma gadane
- Kontakt: