KLOCKI HAMULCOWE MK2 POMOCY!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- guti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Texttary za 40 zl?? tez jakies chyba z drewna.kupowalem w intercarsie i ze znizka mialem 60 zl, wszystko jest z nimi dobrze tylko ze jak sie przygrzeja to smierdza co tu duzo mowic pawiem,normalnie jak w wc
nie orientuje sie ktos ile moze kosztowac guma na cylinderek?? bo mnie jeden nie odbija do konca i jak to nie bedzie wina brudnego tloczka to bedzie gumka. Dzieki za pomoc

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

Witamguti pisze:Texttary za 40 zl?? tez jakies chyba z drewna.kupowalem w intercarsie i ze znizka mialem 60 zl, wszystko jest z nimi dobrze tylko ze jak sie przygrzeja to smierdza co tu duzo mowic pawiem,normalnie jak w wcnie orientuje sie ktos ile moze kosztowac guma na cylinderek?? bo mnie jeden nie odbija do konca i jak to nie bedzie wina brudnego tloczka to bedzie gumka. Dzieki za pomoc
Komplet reperaturek na jedno koło kosztuje 30 zł. W zestawie jes gumka na tłoczek, gumki na prowadniki i jeszcze jakieś. Nie ma niestety gumowej rurki-harmonijki do linki hamulca ręcznego, na której mi najbardziej zależało. Tylko przed kupnem musisz podać średnicę swojego tłoczka, bo z tego co wiem występują dwie średnice tłoczków, chyba 32 i 36 mm albo coś koło tego. Tak powiedział pan w sklepie.
Pozdrawiam, Pitt
Dobre auto to doinwestowane auto
- j_jasiu
- Ma gadane
- Kontakt:
Zagotowanie płynu hamulcowego.crupez pisze: WITAM!!
Co jest przyczyna jak jest miekki pedał ??
Pozdrawiam
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104
Jasiu II
Kiedyś Mk II 1.6 MADISON i JETTA II 1.8 GT Opel Astra kombi 1.6 16V
Nissan Primera Kombi 2.0 TD
Teraz
Opel Vectra C Caravan 150 KM oraz BMW 316 compact (żony)
Volkswagen Golf GTI Klub Polska #104