Elektroniczny element przy gaźniku przez który auto gaśnie !
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Elektroniczny element przy gaźniku przez który auto gaśnie !
Mam problem z elementem umieszczonym razem z gaźnikiem nie wiem jak sie nazywa mechanik mówił że służy do utrzymywania obrotów bo jak mi się popsuł to auto co chwile gasło. Nie mam zdjęcia tego elementu ale jest to 5 cm wałek metalowy z którego wychodzi pręcik z sprężyną . Mechanik mówił że to jest częsty problem w tym modelu ( golf Mk2 Cl 1988r. 1.6 benzyna ma komputer ale do czego służy i jakie inne ma parametry nie wiem) i że tej części nie da sie kupić. Jak ktoś wie coś o tej części to chciałbym wiedzieć czy można ją kupić, jak tak to gdzie i czy da sie coś z tym zrobić. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję:)
witam jest to nastawnik przepustnicy proszzebardzo rozwiazanie twoich problemow sam u niego zamawialem jak mialem problemy z mk2 szuklaem tego problemu 2 lata nikt nie potrafil doradzic zaplacilem 190 wylal nastawnik wyjolem zepsuty odeslalem i oddal mi 100zl bajer wszystko dzialalo super oto link http://allegro.pl/item204258022_nastawn ... a_2ee.htmlTazi pisze: i że tej części nie da sie kupić. Jak ktoś wie coś o tej części to chciałbym wiedzieć czy można ją kupić, jak tak to gdzie i czy da sie coś z tym zrobić. Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję:)