Podmiana włącznika świateł
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Podmiana włącznika świateł
Padł mi przełącznik od świateł, nie włączał mijania (niestety przeczyszczenie nic nie dało) i muszę go wymienić na jakiś inny.
Poszukiwałem nowego, ale takowy ciężko znaleźć (i cena pewnie kosmiczna), na allegro są używane, w moim niesprawnym są 2 pozycje świateł przeciwmgielnych: tył i przód, czy mogę założyć w jego miejsce taki z jedną pozycją przeciwmgielne tył, będzie działał ok ??
Dodam, że halogenów nie mam z przodu zamontowanych.
Poszukiwałem nowego, ale takowy ciężko znaleźć (i cena pewnie kosmiczna), na allegro są używane, w moim niesprawnym są 2 pozycje świateł przeciwmgielnych: tył i przód, czy mogę założyć w jego miejsce taki z jedną pozycją przeciwmgielne tył, będzie działał ok ??
Dodam, że halogenów nie mam z przodu zamontowanych.
nie wiem tego na 100% ale musi działać jest to tylko kwestia ilosci styków z tyłu przełącznika(tych do przednich halogenów poprostu nie bedzie miał).
Przy zakupie na Allegro skup się raczej na innej rzeczy.
Sprawdź czy sprzedawca zagwarantuje ci kolor podświetlenia przełącznika.
U ciebie ma byc czerwony a możesz dostać zielony.
- pszczyna
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Seru79 pisze:nie wiem tego na 100% ale musi działać jest to tylko kwestia ilosci styków z tyłu przełącznika(tych do przednich halogenów poprostu nie bedzie miał).
Żadna filozofia aby wymienić diody 20gr/szt
Jeśli ktoś by chciał to wala się u mnie taki włącznik razem z przednimi halogenami i z czerwonym podświetlaniem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
Dzięki za odpowiedzi
Co do tych diod podświetlenia to mam płytkę z nimi od mojego starego włącznika i one działają to albo sobie podmienię płytki albo przelutuje diody, żaden problem, najważniejsze żeby działał OK.
@AD6
kurcze, ja już zakupiłem wczoraj na allegro i kasę już wpłaciłem, szkoda że dopiero piszesz bo bym był zainteresowany. PS. ile za niego chcesz ??
nie wiem czy ci się on do czegoś przyda, podczas czyszczenia jedna z blaszek pękła (widać, że go ktoś już kiedyś czyścił, blaszki były dziwnie powyginane, nie wiem jakim cudem to dobrze działało)tomekk2304 pisze:ow_ad, kupię od ciebie padnięty. Jaka cena?
Co do tych diod podświetlenia to mam płytkę z nimi od mojego starego włącznika i one działają to albo sobie podmienię płytki albo przelutuje diody, żaden problem, najważniejsze żeby działał OK.
@AD6
kurcze, ja już zakupiłem wczoraj na allegro i kasę już wpłaciłem, szkoda że dopiero piszesz bo bym był zainteresowany. PS. ile za niego chcesz ??