wymiana drzwi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sebekgliwice
- Mały gagatek

wymiana drzwi
mam takie pytanie
chce wymienic drzwi w mk3 3 drzwiowy bo mam dosc mocno wgniecione . tylko jeszcze ich nie kupilem . czy podczas kupna drzwi musze na cos zwracac uwage . czy musza to byc drzwi przystosowane do elektr. szyb itp ? bo w moim golfiku mam centralny , elektr. szyby , lusterka . oczywiscie chce kupic gole drzwi . chce zrobic przekladke tej calej elektryki .czy wogole to jest latwe do przerzucenia bo nigty jeszcze tego nie robilem . hmm dam rade czy nie ? 
s.b.
Jeśli jeszcze nie robiłeś, to kilka browców wypijesz zanim skończysz 
Na co warto zwrócić uwagę? Na pewno na stan blacharki, wiesz, czy warto zachodu. Często dzrwi ze szrotów czy innych używek nie są w najlepszym stanie, no chyba że dobrze trafisz.
Jeśli chodzi o to czy drzwi się między sobą różnią (elektryka, itp.) to według mojej skromnej wiedzy nie. Jeśli się mylę, zapewne eksperci z forum wszystko Ci wytłumaczą
Na co warto zwrócić uwagę? Na pewno na stan blacharki, wiesz, czy warto zachodu. Często dzrwi ze szrotów czy innych używek nie są w najlepszym stanie, no chyba że dobrze trafisz.
Jeśli chodzi o to czy drzwi się między sobą różnią (elektryka, itp.) to według mojej skromnej wiedzy nie. Jeśli się mylę, zapewne eksperci z forum wszystko Ci wytłumaczą
Kolarz