Gaśnie podczas jazdy a potem nie chce odpalić
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gaśnie podczas jazdy a potem nie chce odpalić
Witam mam problem z moim golfem 1.4 93r poniewaz gasnie w czasie jazdy i potem nie moge go odpalic dopiero po jakims czasie odpala w miedzy czasie gdy prubuje go odpalic albo silnik nie reaguje albo obrotomierz idzie w gore nawet do 30 i gasnie z powrotem
prosze o pomoc
z góry dziekuje
szymek012
prosze o pomoc
z góry dziekuje
szymek012
Ostatnio zmieniony czw maja 31, 2007 13:13 przez szymek012, łącznie zmieniany 1 raz.
SZYMEK
Dzisiaj wymienilem pompe paliwowa bo myslalem ze to moze byc to , ale niestety nie dalej gasnie pozbylem sie tylko buczenia przy starcie. A w poniedziałek jade do serwisu wymienic czujnik halla i mam nadzieje ze wkoncu trafie bo nie chce juz do tego auta dokladac , mam zamiar kupic golfa IV 1.6 DZIEKI wszystkim za pomoc zobaczymy co to bedzie
NIE chyba juz nie gasnie podczas jazdy tylko przy odpalaniu,odpala za drugim razem ale sa jakies wyszczaly w silniku moze ktos wie co to chyba ze strony przepustnicy ?????
[ Dodano: 11 Cze 2007 21:57 ]
Jednak gasł. ale po wymianie czujnika HALLA kturego dzisiaj wymienilem przestal dziekuje wszystkim za pomoc
NIE chyba juz nie gasnie podczas jazdy tylko przy odpalaniu,odpala za drugim razem ale sa jakies wyszczaly w silniku moze ktos wie co to chyba ze strony przepustnicy ?????
[ Dodano: 11 Cze 2007 21:57 ]
Jednak gasł. ale po wymianie czujnika HALLA kturego dzisiaj wymienilem przestal dziekuje wszystkim za pomoc
Ostatnio zmieniony śr cze 06, 2007 17:04 przez szymek012, łącznie zmieniany 1 raz.
SZYMEK