Witam! Przy powrocie manetki kierunkowskazu do pozycji "0" zaświecają się na chwilę (a dokładniej jeden impuls) obydwie kontrolki kierunków na desce rozdzielczej. Nie wiem czy jest tak samo na oświetleniu zewnętrznym. Czy ktoś miał podobny przypadek i może pomóc? Vag nie pokazuje błędów.
Witam kolegów ponownie! Po przeprowadzonej metodzie prób i błędów wyszło jednak, że to nie przekaźnik do wymiany lecz manetka kierunkowskazów.
Włączające się oba kierunkowskazy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Włączające się oba kierunkowskazy
Ostatnio zmieniony czw maja 31, 2007 08:16 przez valerio, łącznie zmieniany 1 raz.
valerio
Re: Włączające się oba kierunkowskazy
Miałem to samo w MK IV padaja włączniki awaryjnych a w tym przełączniku jest przerywacz i mi przepuszczał. Wymieniłęm, kupiłęm w serwisie jakies ok 60zł i jestvalerio pisze:Witam! Przy powrocie manetki kierunkowskazu do pozycji "0" zaświecają się na chwilę (a dokładniej jeden impuls) obydwie kontrolki kierunków na desce rozdzielczej. Nie wiem czy jest tak samo na oświetleniu zewnętrznym. Czy ktoś miał podobny przypadek i może pomóc? Vag nie pokazuje błędów.