podłączenie kostki haka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
podłączenie kostki haka
witam
tdi 110 km 98 r potrzebny jest zrozumialy na chlopski rozum schemat podlączenia kostki
do samochodu słyszałem kiedys ze jest jakies miejsce elektryczne do przyczepy ale nie wiem gdzie
z góry dzięki
tdi 110 km 98 r potrzebny jest zrozumialy na chlopski rozum schemat podlączenia kostki
do samochodu słyszałem kiedys ze jest jakies miejsce elektryczne do przyczepy ale nie wiem gdzie
z góry dzięki
http://vwgolf.pl/porady/gniazdko.htm
tu masz opis gniazdka .... w prawej tylnej lampie , możliwe , że będziesz miał odstające kabelki z końcówkami i tam się wepniesz ..... jeżeli nie to połącz szybkozłączkami
tu masz opis gniazdka .... w prawej tylnej lampie , możliwe , że będziesz miał odstające kabelki z końcówkami i tam się wepniesz ..... jeżeli nie to połącz szybkozłączkami
Re: podłączenie kostki haka
aldi1 pisze:witam
z góry dzięki
foto zrobione z lewej strony i z prawej to sa te wolne gniazda na przyczepe
Witaj greg.podłączyłem hak ,masę wziąłem ze środkowego wolnego gniazda i okazało się że brak jest na haku przeciwmgielnego i stopu.Te dwa światła mają chyba osobną masę.Oczywiście podłączyłem się wsuwkami do wolnych gniazd w lampach.Masz jakiś schemat do rozwiązania tej sprawy fachowo?greg pisze:no nie do końca jest tak jak mówicie - orginalna wiązka haka posiada identyczne wtyczki jak te co są wpięte w lampy i wtyczki zeńskie takie żeby orginalną wetknięta w tej chwili w lampę wpiąć do tej wiazki
[img]http://images21.fotosik.pl/165/efbfbb2cd9e2731c.jpg[/img]
-
- Nowicjusz
Instalacja haka
Witam wszystkich
Doradzcie mi proszę gdzie mogę podpiąć światło przeciwmgielne i czy dobrze podłączyłem narysowane poniżej przewody ?
Będę bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
Doradzcie mi proszę gdzie mogę podpiąć światło przeciwmgielne i czy dobrze podłączyłem narysowane poniżej przewody ?
Będę bardzo wdzięczny
Pozdrawiam