Montaz obrotomierza
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Montaz obrotomierza
chcialbym zamontowac obrotek do mojego golfa 1.3 GL. czy moze ktos wie ile by mnie to kosztowalo?i czy musze cale zegary wymieniac czy tylko zamiast zegarka wzucic obrotek?
Ostatnio zmieniony pt kwie 06, 2007 23:31 przez kinek86, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysiek
-
To_mas
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
kinek86, powinieneś wymienic całe zegary !!!!! NAJLEPIEJ !!
a jeszcze lepiej jak chcesz zachować swoj prędokściomierz to do nowych zegarów zawsze go moze sz przełozyć !!!
Bo w tych z obrotkiem jest inna folia z tyłu i borotek zamiast zegarka !!
Szukaj zegarów taka samą ilością kostek jak ty masz
)
no i cena ok 100 zł :d
a jeszcze lepiej jak chcesz zachować swoj prędokściomierz to do nowych zegarów zawsze go moze sz przełozyć !!!
Bo w tych z obrotkiem jest inna folia z tyłu i borotek zamiast zegarka !!
Szukaj zegarów taka samą ilością kostek jak ty masz
no i cena ok 100 zł :d
czy moze ktos wie czy jest mozliwość zamntowania samego obrotomierza gdzie z boku.
Ja zmienialem juz zegary na te z obrotomierzem i pojezdzilem troche i nie działa mi kontrolka rezerwy. Wymienialem tez tarcze na białe ale kontrolka padła niedawno a zegary robilem przed zima. Nie mam ochoty kupowac nowego za ponad 100 chce moje stare zegary i domontowac obrotomierz. Czy ktos wie jak to mozna zrobic?? Prosze o wszelkie porady.
To jest moj poprzedni post: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1128619#1128619
A i sorki nie spojżałem moj golf to 3 ale nie powinno byc wielkiej roznicy.
Ja zmienialem juz zegary na te z obrotomierzem i pojezdzilem troche i nie działa mi kontrolka rezerwy. Wymienialem tez tarcze na białe ale kontrolka padła niedawno a zegary robilem przed zima. Nie mam ochoty kupowac nowego za ponad 100 chce moje stare zegary i domontowac obrotomierz. Czy ktos wie jak to mozna zrobic?? Prosze o wszelkie porady.
To jest moj poprzedni post: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=1128619#1128619
A i sorki nie spojżałem moj golf to 3 ale nie powinno byc wielkiej roznicy.