mam problem ze swiom golfikiem i proszę o pomoc, mianowicie chodzi o to że podczas jazdy coś mi wyje. W sumie zaobserwowałem to po zmianie opon z zimowych na letnie. Zimówki to standard 175 szerokie, natomiast letnie(alusy) to 205/55/R16 i chodzi tutaj raczej o tył tam ma opony Pilelli P6000 (przód Dunlop SP Soprt 9000 - raczej ciche). O co chodzi jak jadę z prędkością ok 70 km/h zaczyna wyc z tyłu ale w momencie jak jadę po ostrym łuku w prawo hałas milknie, jak prostuje koła znowu się zaczyna. Co to może byc? Podejrzewam łożeska tylne nie wiem czy obydwa czy tylko jedno, może to opopny w sumie felgi ma trochę pokrzywine i ma zamiar je prostowc. Do tylnych łożysk zaglądałem i po zdjęciu kapselka jest ma suchutko zero smaru, w sumie nie wiem czy to ok bo łożysko jest w środku razem z piastą(dosyc droga częśc). Jeszcze pytanie o ewentualne łożysko znalazłem na Allegro za 140 zeta sztuka nijakie firmy MGK BEARINGS LTD. ponoc niemieckiej produkcji (podwykonawca firmy FAG) i pytanie czy ewentualna inwestycja w tą częśc się opłaci. Z góry dzięki za porady wszystkich życzliwych.